„Ești un fenomen”. Ea este rusoaica lăudată pentru cele mai sexy picioare


O influenceriță din Rusia a devenit populară pe Instagram datorită ipostazelor sexy în care își etalează picioarele interminabile. Fanii sunt cuceriți de siluetă blondei seducătoare. 

Tag-uri:

În vârstă de 33 de ani, Dasha Belize se numără printre cele mai hot modele Instagram din Rusia. Ea a atras atenția brandurilor cu trăsăturile sale de model, dar mai ales cu picioarele sculptate. Așa a ajuns o influenceriță cunoscută, câștigând sute de mii de dolari lunar din reclame la încălțăminte, lenjerie intimă și haine. 

La o înălține de 176 cm, modelul spune că are doar 51 de kilograme. Dasha nu a arătat întodeauna ca o Barbie. Ea a trecut prin câteva intervenții estetice la nivelul feței, dar și pentru mărire a sânilor. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Rusoaica știe cum să-și pună în valoare picioarele sexy, purtând outfit-uri care întorc toate privirile. „Ești un fenomen”, „Ai cele mai sexy picioare din lume”, „Ești perfectă”, „Magnifică”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, la cea mai recentă postare de pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram/ dashabelize

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies