„Fenomenele” se atrag! Poze de colecţie pentru Simona Halep la Madrid


Simona Halep participă în această săptămână la turneul patronat de Ion Ţiriac de la Madrid, competiţie pe care a câştigat-o de două ori în trecut, în 2016 şi 2017. Calificată fără mari probleme până în semifinale, tenismena noastră a îmbinat utilul cu plăcutul în capitala Spaniei.


Astfel, joi seară, Halep a luat parte la cina festivă organizată de Ion Țiriac cu prilejul împlinirii vârstei de 80 de ani.

Citește și: Ion Țiriac și-a dus toată familia la Madrid, de ziua lui. Mesajul fostei sale iubite

„Happy Birthday Mister T”, i-a transmis Simona omului de afaceri prin intermediul Instagram, între cei doi fiind o relație de amiciție extrem de puternică. Pentru câteva ore, Simona Halep a uitat de tenis, a pus pe ea o rochiță sexy de culoare roșie și a petrecut alături de invitații lui Țiriac, la eveniment fiind prezent și Ilie Năstase, primul lider mondial din istoria tenisului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Cu o zi înainte de petrecerea lui Țiriac, Simona Halep a trăit un alt moment special. Printre spectatorii de lux din complexul „Caja Magica” s-a numărat şi fostul mare fotbalist brazilian Ronaldo, ajuns la 42 de ani. Supranumit „Fenomenul” în perioada în care dădea goluri pe bandă rulantă, Ronaldo este pasionat de tenis şi a profitat de prezenţa la Madrid pentru a urmări „live” câteva meciuri. După ce i-a admirat pe Roger Federer şi Rafael Nadal în turneul masculin, Ronaldo a aruncat un ochi şi la meciul disputat de Simona Halep contra jucătoarei slovace Viktoria Kuzmova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

A fost un meci în care românca a fost la rândul ei fenomenală, trecându-şi în cont cea mai rapidă victorie a carierei, un 6-0, 6-0 în numai 44 de minute. După meci, în zona oficială, Simona a avut surpriza să-l întâlnească pe „Fenomenul” Ronaldo, cu care a schimbat câteva vorbe, cei doi făcând şi o fotografie postată ulterior de Halep pe Instagram. „Il Fenomeno”, a fost mesajul scurt al tenismenei noastre, încântată de întâlnirea cu celebrul fotbalist, campion mondial cu naţionala Braziliei în 1994 şi 2002. Alăturarea dintre Halep şi Ronaldo a fost ilustrată cel mai bine de unul dintre cei care au comentat postarea Simonei. „Idolul copilăriei şi idolul actual în aceeaşi poză. Impresionant!”, a scris acesta.

Vezi și: Simona Halep, o campioană de 10

related posts