Zi importantă pentru Familia Regală. Prințesa Charlotte a început școala


Este o zi importantă pentru Ducele și Ducesa de Cambridge, deoarece este prima zi de școală a Prințesei Charlotte.


Ducii de Cambridge i-au fost alături Prințesei Charlotte în prima zi de școală. Prințesa în vârstă de patru ani va studia la școala privată Thomas Battersea, care se află la o distanță destul de mică față de Palatul Kensington. Aceasta a fost surprinsă numai cu zâmbetul pe buze și a arătat adorabil în uniforma bleumarin.

A fost prima zi de școală și pentru Prințul George, care a început clasa a doua. Acesta învață la aceeași școală ca și Prințesa Charlotte.

Familia Regală a afișat un portret de familie superb, în care Prințesa Charlotte mergea alături de Kate și Prințul George alături de William. 

Cu siguranță a fost o zi încărcată cu emoție pentru Kate Middleton, care, din păcate, nu i-a putut fi alături Prințului George în anul 2017, în prima zi de școală. Aceasta era însărcinată cu Prințul Louis și se simțea foarte rău. 

Familia Regală a fost întâmpinată de directorul școlii, Helen Haslem, înainte să îi prezinte lui Charlotte noua ei clasă. 

Prințesa va fi cunoscută de către profesori, dar și de către colegi, drept Charlotte Cambridge, la fel cum este cunoscut și fratele ei, drept George Cambridge.

Sursă foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Bătălia Prințeselor Disney

related posts

Modifică setările cookies