„M-a violat fără prezervativ!” Tânăra care îl acuză pe Neymar rupe tăcerea


Brazilianul Neymar traversează o perioadă complicată atât în cariera de fotbalist cât şi în afara terenului.

Tag-uri: #Neymar #iubita

Sud-americanul de 27 de ani e pus să se apere în faţa unei acuzaţii de viol venite din partea unei tinere conaţionale, a cărei identitate a ieşit în sfârşit la iveală.

Aflat în cantonament cu naţionala ţării sale pentru Copa America, Neymar s-a accidentat grav într-un meci amical, astfel că va fi nevoit să rateze turneul final din America de Sud. În acelaşi timp, el a primit o citaţie din partea poliţiei braziliene pentru un presupus viol care s-ar fi produs la 15 mai 2019, într-o cameră de hotel din Paris, victima plângându-se anchetatorilor că fotbalistul a fost „beat şi agresiv”. 

În primă fază nimeni n-a ştiut cine este femeia care l-a băgat pe Neymar în această belea. Fără să vrea, chiar jucătorul echipei Paris Saint-Germain a fost cel care a deconspirat numele fetei cu care a avut o aventură în capitala Franţei. Astfel, încercând să se apere de acuzaţia de viol, Neymar a postat pe internet un filmuleţ de şapte minute în care a prezentat o lungă conversaţie pe WhatsApp între cei doi, în care apar inclusiv fotografii sexy ale tinerei.

„Ce s-a întâmplat a fost o relaţie între un bărbat şi o femeie, lucruri care se petrec cu orice cuplu, între patru pereţi”, a spus Neymar în respectivul material video, lăsând de înţeles că nu s-a petrecut nimic anormal în acea seară. Mergând pe urmele indiciilor lăsate de Neymar, presa braziliană a identificat-o pe Najila Trindade ca fiind cea cu care fotbalistul a întreţinut relaţii sexuale, consimţite sau nu. 

Despre Najila nu se cunosc foarte multe lucruri nici măcar în Brazilia, acolo unde blonda cu ochi albaştri încearcă să-şi construiască o carieră de model. Încercând să rămână în anonimat, Najila Trindade şi-a şters şi contul de Instagram unde era destul de activă, fotografiile cu ea fiind acum o raritate. În schimb, brazilianca de 26 de ani apare în toată splendoarea în videoclipul melodiei „Fogo Cruzado”, care a devenit în scurt timp viral pe internet.

În cele din urmă, Najila a acceptat să rupă tăcerea într-un interviu acordat postului de televiziune SBT, unde a oferit detalii picante din seara întâlnirii cu Neymar. Astfel, pentru că are nişte datorii la fiscul brazilian (aproape 7.000 de dolari), Najila a acceptat ca Neymar să-i plătească avionul şi cazarea, ducându-se la Paris cu „visul de a avea relaţii sexuale cu fotbalistul”. Totul s-a schimbat însă în clipa în care cei doi au ajuns faţă în faţă. „A devenit violent când i-am cerut să folosească prezervativul. Am fost victima unui viol, o agresiune urmată de viol. M-a obligat la contact sexual fără prezervativ. În timp ce o făcea, m-a lovit puternic peste fese”, a mărturisit Najila, ea depunând la dosar şi un certificat medical pentru a demonstra leziunile fizice provocate de Neymar pe picioare şi pe posterior.

Foto: Getty, Facebookrelated posts