”Zombie Angelina Jolie”, între viață și moarte după ce s-a îmbolnăvit în închisoare


O sosie celebră a Angelinei Jolie, originară din Iran, se află acum la terapie intensivă după ce a contractat coronavirusul în timp ce se afla la închisoare.


Pe numele real Fatemeh Khishvand, Sahar Tabar (22 de ani) și-a câștigat notorietatea pe Instagram după ce a postat mai multe imagini cu ea, editate astfel încât să semene cu starul de la Hollywood.

Citește și: Imagine rară cu Nicole Scherzinger. Cum arăta frumoasa cântăreață în copilărie

Anul trecut însă aceasta a fost arestată, fiind acuzată de blasfemie și încurajarea corupției tinerilor. Avocații pentru drepturile omului spun că Sahar ar trebui să se numere printre cei eliberați din închisoare, pe fondul pandemiei de coronavirus. 

Luna trecută, Iranul a eliberat în jur de 85.000 de condamnați la închisoare ca parte a efortului de a încetini răspândirea coronavirusului în această țară. 

Cererea lui Tabar a fost însă respinsă, iar acum a contractat coronavirusul în închisoare și se crede că are nevoie de ventilație. 

Avocatul pentru drepturile omului Payam Derafshan a declarat: ”Ni se pare inacceptabil faptul că această tânără a contractat virusul în aceste circumstanțe. Directorul închisorii ar trebui să recunoască infectarea și să faptul că ea a fost spitalizată”.

Foto: Sahartabar_official/Instagram

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almăşan, copilărie fără părinţi

FULLSCREEN
”Zombie Angelina Jolie”, între viață și moarte după ce s-a îmbolnăvit în închisoare
  • /

related posts

Modifică setările cookies