„Poți spune multe despre mine, dar nu că sunt o mincinoasă”. Cum răspunde Miley Cyrus acuzațiilor de infidelitate


Miley Cyrus neagă cu vehemență comentarile internauților de pe Twitter, care susțin că artista l-ar fi înșelat pe Liam Hemsworth. Miley afirmă că este „mai fericită ca niciodată” alături de Kaitlynn Carter.


Miley Cyrus a fost acuzată de fani pe Twitter că și-a înșelat soțul, pe Liam Hemsworth. Artista a postat mai multe mesaje în care neagă acest lucru.

Vezi galeria foto mai jos

“Pot admite multe lucruri, dar refuz să recunosc că mariajul meu s-a încheiat din cauza infidelității. Am spus-o înainte și rămâne valabil și acum: Mereu îl voi iubi pe Liam. Dar acum trebuie să iau o decizie importantă pentru mine, fără să mai privesc în spate. Nu am mai fost atât de fericită de foarte mult timp. Poți spune multe despre mine, dar nu că sunt o mincinoasă” a scris Miley pe contul ei de Twitter.  

În apărarea artistei a sărit și Madonna. "Nu trebuie să-ți ceri scuze!“ a scris artista pe contul ei de Twitter.

Liam Hemsworth i-a cerut divorțul lui Miley Cyrus, după două săptămânii în care cei doi au stat separat. Cu toate că se cunosc de foarte mult timp, relația dintre cei doi a fost una cu năbădăi. Miley Cyrus a fost deranjată de abuzul de alcool și de medicamente al soțului ei, în timp ce Liam i-a reproșat artistei că a fost infidelă.

La scurt timp după ce s-au despărțit, Miley a fost surprinsă sărutându-se cu Kaitlynn Carter în timpul vacanței petrecute de vedetă în Italia.

Sursa foto: Getty
vezi și Profil de celebritate  - Miley Cyrus își face publică despărțirea printr-o postare filozofică
FULLSCREEN
„Poți spune multe despre mine, dar nu că sunt o mincionoasă”. Cum răspunde Miley Cyrus acuzațiilor de infidelitate
  • /


related posts