„Prinţesa” Sofia a cucerit lumea tenisului. Doar şampania i-a jucat feste!


Sofia Kenin (21 de ani) a fost marea senzaţie a turneului de tenis Australian Open, reuşind să-şi treacă în palmares prima mare victorie din carieră. Tânăra americancă născută în Rusia a fost pusă însă în dificultate de o banală sticlă de şampanie.

Tag-uri: #tenis #Sofia Kenin

Într-o competiţie în care Simona Halep s-a oprit în semifinale, Kenin a mers până la capăt şi a pus mâna pe preţiosul trofeu de la Antipozi. Ca de obicei, organizatorii de la Melbourne i-au rezervat învingătoarei a doua zi după finală o şedinţă foto specială, într-una dintre locaţiile reprezentative ale metropolei australiene.

Astfel, îmbrăcată într-o ţinută sexy extra-sportivă care i-a pus în valoare feminitatea, „prinţesa” Sofia a fost invitată la o plimbare în iarbă verde, pe malul râului Yarra. Sesiunea de fotografii a decurs normal până în momentul în care Kenin a fost pusă să producă o baie de şampanie.

Mai puţin îndemânatică decât cu racheta de tenis, americanca a oferit imagini haioase, având nevoie de ajutorul tatălui Alexander (care îi e şi antrenor) pentru a agita sticla aşa cum scrie la carte.

related posts

Modifică setările cookies