„Reginele viitorului” s-au întâlnit la New York. Simona Halep, nedreptățită


Simona Halep se află în aceste zile la New York, acolo unde săptămâna viitoare va începe ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open.


Până atunci, românca a fost invitată la un eveniment de promovare al principalului ei sponsor, Nike.

Cele mai mediatizate tenismene aflate sub contract cu celebrul producător de echipament sportiv au fost grupate sub sloganul „Reginele viitorului” și au făcut o fotografie de grup care a stârnit multe controverse. Astfel, chiar dacă Simona Halep a câștigat recent turneul de la Wimbledon, constănțeanca a fost plasată de Nike în linia a treia, într-o „piramidă” condusă de inegalabila Serena Williams. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queens of the court ???? #sportchangeseverything @nikecourt @nikewomen

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

 

Dacă prezența americancei în prim plan e justificată, nu la fel se poate spune despre tenismenele din linia a doua care i-au luat fața Simonei. Dacă japoneza Naomi Osaka e totuși lidera mondială la zi, Sloane Stephens și, mai ales, Maria Șarapova n-ar fi trebuit preferate româncei. E încă o dovadă a faptului că latura exclusiv sportivă e deseori surclasată de potențialul comercial al fiecărei tenismene în parte, Serena Williams și Maria Șarapova fiind la acest capitol adevărate icoane.

În fine, trecând peste această ușoară nedreptate, Simona Halep și-a recâștigat zâmbetul pe un teren de tenis din cartierul Brooklyn. Pe fonduri muzicale și în fața a câteva sute de spectatori, jucătoarea noastră a evoluat într-un meci de dublu demonstrativ. Având-o ca parteneră pe Stephens, Halep a înfruntat o pereche formată din Maria Șarapova și Madison Keys. Partida s-a încheiat cu cele patru tenismene extrem de joviale la fileu, inclusiv rusoaica demonstrând o bună dispoziție cu care nu ne-a obișnuit în trecut.

Foto: GettyImages

Vezi: Natalie Portman va juca rolul "Mighty Thor" într-un film Marvel

FULLSCREEN
„Reginele viitorului” s-au întâlnit la New York. Simona Halep, nedreptățită
  • /

related posts