„Ridicol de frumoasă!”Simona Halep, selfie perfect pentru fanii de pe Instagram


Fanilor le este dor să o vadă pe Simona Halep pe terenul de tenis, așa cum i-au mărturisit în comentariile de pe Instagram.


Jucătoarea de tenis încearcă să țină legătura cu admiratorii săi pe rețelele de socializare, până când se vor relua competițiile sportive. Simona este însă extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală, așa că imaginile sunt rare. Dar de calitate :)

Cea mai recentă postare i-a publicat mult pe fani. Sportiva a urcat pe Instagram un selfie în care are un look perfect. Cu o tunsoare lob impecabilă, un blond seducător, ochelari de soare cool cu rame incolore, machiaj discret și un zâmbet irezistibil, Simona i-a impresionat pe fani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☺️

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

„Superbă! Ce ochi incredibili ai! Știi ce fețișoară expresivă ai ? Mereu am avut senzația că gândești mai mult decât exprimi în cuvinte...”, i-a scris o admiratoare.

„Ridicol de frumoasă”, i-a comentat și unul din fanii ei din străinătate.

Luna trecuta Simona Halep a acordat un interviu pentru CNN în care a vorbit despre cum își ocupă timpul în izolare, despre cele mai mari schimbări din viața ei, despre situația din România și despre cum rezistă, ea și cei dragi, în această perioadă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here's how I'm staying in shape at home. How about you? @hublot #timetogether #stayhome

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Campioana a mărturisit că “e, în mod clar, foarte ciudat să nu am tenisul în viața mea o perioadă atât de lungă de timp.”

Cu toate acestea, a mărturisit că e interesant să aibă un alt program, în care se culcă mai târziu, se trezește mai târziu și petrece mult mai mut timp alături de oamenii dragi ei. A povestit însă că stă destul de departe de știri pentru că situația o îngrijorează oricum peste măsură. 

Simona a mai povestit pentru CNN Sports că se menține activă în moduri noi-unele din ele originale. Mai în glumă, mai în serios, s-a filmat urcând și coborând scările din casă, jucând fotbal cu hârtia igiencă sau folosind ustensile de bucătărie ca să se antreneze. În plus, sportiva își fimează unele antrenamente serioase și le postează pe rețelele de socializare.

 

related posts

Modifică setările cookies