„Rușinea” lui Justin Timberlake, trăită și de alții. Staruri care și-au cerut scuze după ce au călcat strâmb


Pus într-o situație stânjenitoare după ce a fost surprins ținându-se de mână cu o colegă de platou, Justin Timberlake i-a cerut scuze în mod public soției Jessica Biel. 

Tag-uri:

Revista „People” a realizat o trecere în revistă a unor cazuri similare din showbiz-ul internațional.

„A fost o greșeală de judecată pe care o regret. Am băut prea mult în acea seară, dar nu s-a întâmplat nimic altceva între noi”, a fost mesajul actorului și cântărețului american pentru familia sa, încercând să repare astfel apropierea excesivă de Alisha Wainwright, partenera sa din filmul „Palmer”. Gestul de căință al lui Justin Timberlake amintește de alte vedete care au comis asemenea gafe în relațiile de cuplu, urmate de scuzele de rigoare adresate celor înșelați.

*Kristen Stewart. În 2012, după ce l-a înșelat pe iubitul de atunci Robert Pattinson cu regizorul Rupert Sanders, actrița americană și-a mărturisit public amărăciunea: „Această aventură a pus în pericol cel mai important lucru din viața mea, persoana pe care o iubesc și o respect”. Scandalul a dus la despărțirea definitivă dintre Kristen și Robert, chiar dacă au mai încercat pentru puțin timp să reia relația. 

*Jude Law. În timp ce era cuplat cu Sienna Miller, actorul britanic și-a înșelat partenera cu bona copiilor săi (dintr-o altă relație). „Sunt rușinat și supărat că am rănit-o pe Sienna”, a admis în 2005 Jude Law. Un an mai târziu, cei doi au luat-o pe căi diferite.

*Jay Z. Rapperul american e căsătorit din 2008 cu celebra Beyonce, un mariaj marcat însă de câteva scurtcircuite. În 2017, acuzat de infidelitate, Jay Z i-a dedicat soției sale una dintre melodii, în care vorbește necontenit de „păreri de rău”.

*Kevin Hart. Pus în fața evidenței, cunoscutul comediant american a recunoscut o relație extraconjugală petrecută într-un moment în care soția Eniko Parrish era gravidă cu fiul lor, născut în 2017. „Simt o mare greutate pe spate. Am făcut o mare greșeală și mi-am cerut scuze”, a subliniat Kevin Hart.

related posts