„Scorpia” Miley Cyrus a împlinit 28 de ani și pare mai neastâmpărată ca niciodată


Miley Cyrus a intrat într-o nouă etapă a vieții după ce a avut grijă să alunge toți bărbații din preajma ei. La 28 de ani, artista controversată de la începutul mileniului se dezlănțuie din nou.


„Scandalos” e un cuvând prea blând pentru a descrie anii de rebeliune artistică ai cântăreței care, în copilărie, se alesese cu porecla „Smiley”. Zâmbea mai tot timpul, spuneau părinții ei, deși se născuse cu o afecțiune cardiacă. Au botezat-o Destiny Hope, în speranța că fiica lor va fi capabilă de lucruri mărețe. Și nu s-au înșelat.

Artista, care a preluat numele Miley Cyrus în 2008, a știut de mică ce vrea să facă în viață. În 2001, după ce a văzut musicalul Mama Mia!, l-a apucat pe tată ei de braț și i-a zis: „Asta vreau să fac, tati. Vreau să fiu actriță”. Iar Billy Ray Cyrus a dus-o la lecții de actorie și de canto la vârsta de 8 ani. 

Mama ei, Leticia Jean Cyrus, și-a asumat rolul de manager și a pus cărămidă peste cărămidă pentru construirea carierei de actriță a lui Miley. Primul mare rol al vedetei a fost Miley Stewart în serialul Disney de mare succes Hannah Montana. Aici a dat probe pentru un rol secundar, dar a obținut rolul principal.

Serialul a debutat în martie 2006 și a devenit programul TV cu cea mai mare audiență a postului Disney. De aici, drumul lui Miley Cyrus a fost ca o plimbare prin parc.

Dar, o plimbare adesea plină de hopuri care aveau să o ajute pe Miley să se descopere așa cum nu o știa nimeni. Filantroapă încă de mică, Miley Cyrus a organziat nenumărate concerte de binefacere pentru copiii bolnavi și pentru persoanele fără adăpost. 

La vârsta de 14 ani i-a dezvăluit mamei că e pansexuală, pentru ca ulterior să-și dedice ani importanți din viață sprijinind lupta comunității LGBTQ.

Niciodată nu am vrut să mă etichetez. Sunt gata să iubesc pe oricine mă iubește pentru ceea ce sunt. Sunt deschisă”, spunea Miley Cyrus în 2015 pentru eonline.com.

În același ani, la ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music Awards, Nicki Minaj a numit-o „scorpie”, stârnind o controversă în mediul online. Însă, acel an era de fapt primul în care Miley a început să nu mai fie o „scorpie”.

De-a lungul timpului a încercat să aibă relații de durată cu bărbați celebri, precum Nick Jonas, Patrick Schwartzenegger și Liam Hemsworth. Ultimul i-a devenit soț în decembrie 2018, însă căsnicia lor s-a destrămat după doar 8 luni. Atunci, artista s-a refugiat în brațele unei femei, pentru ca în octombrie 2019 să se aventureze într-o relație amoroasă cu prietenul de-o viață Cody Simpson. Cei doi s-au despărțit în august 2020.

În toamna anului 2020, Miley Cyrus și-a regăsit echilibrul în muzica ei, semnând colaborări cu Billy Idol, Joan Jett, Dua Lipa și Stevie Nicks pentru viitorul ei album. Plastic Hearts, care trebuia să fie lansat anul trecut, va ajunge la fanii ei la 27 noiembrie. Este cel de-al 7-lea album al controversatei artiste. La mulți ani, Miley Cyrus!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies