„Sufletul” petrecerii! Irina Shayk a înnebunit bărbații cu un dans interzis minorilor


Irina Shayk (34 de ani) e una dintre fotomodelele faimoase care au defilat pe scenă zilele trecute, la Săptămâna Modei de la Londra. Rusoaica și-a demontrat însă și calitățile de dansatoare, la o petrecere organizată de o celebră casă de modă.

Tag-uri: #Irina Shayk

Fosta parteneră de viață a lui Cristiano Ronaldo și a lui Bradley Cooper (cu care are un fetiță de aproape 3 ani) se împarte între îndatoririle de mamă și cele profesionale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

La festivalul de fashion de la Londra, Irina a purtat ținutele toamnă-iarnă 2020-2021 create de Burberry, în special grației prieteniei care o leagă de designerul Riccardo Tisci.

Pe scenă, Irina Shayk a promovat un outfit clasic și sobru, de culoare neagră, un aspect total opus față de vestimentația aleasă de rusoaică pentru petrecerea de după a celor de la Burberry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Astfel, la „after party”, Irina a atras toate privirile cu o rochie albă, scurtă și mulată, care i-au dezvăluit din plin calitățile fizice cu care a devenit celebră în întreaga lume. Latura sexy a Irinei Shayk a fost subliniată de un videoclip apărut pe rețelele de socializare, în care rusoaica delectează un grup de bărbați (majoritatea de culoare) cu câteva mișcări lascive, pe ritmuri muzicale antrenante. Mai mult, Irina a îndrăznit să se bage și la „twerking”, aplecându-se provocator, publicul masculin din jurul ei reacționând pe măsură, cu aplauze și strigăte care nu mai au nevoie de comentarii. 

FULLSCREEN
„Sufletul” petrecerii! Irina Shayk a înnebunit bărbații cu un dans interzis minorilor
  • /

related posts

Modifică setările cookies