Zusje, luptătoarea MMA care a renunțat la meciuri pentru OnlyFans, se întoarce în ring! Cum arată după un an de la retragere


Kamila Smogulecka, cunoscută de publicul larg drept Zusje, a făcut ravagii pe rețelele de socializare în ultimul an. A renunțat la meciurile de MMA și s-a apucat de OnlyFans, iar acum anunță că se întoarce în ring. Iată cum mai arată frumoasa tânără originară din Polonia!


Încercarea sa de a-și promova conținutul din platforma destinată adulților pe TikTok s-a dovedit a fi un real succes pentru Kamila Smogulecka. 

Ultima sa luptă în ring a avut loc în luna noiembrie, anul trecut, iar de atunci și până acum și-a creat o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online. Pe TikTok este urmărită de 6 milioane de persoane, iar pe Instagram a ajuns la 3,6 milioane de fani.

Tânăra de 27 de ani s-a folosit de numărul mare de admiratori în lansarea propriei pagini de OnlyFans, care a avut în mod evident un mare succes.

Zusje este mai mult decât pregătită să se întoarcă la marea ei pasiune, așa că anul acesta, pe data de 26 noiembrie, va participa la Prime Show MMA și va lupta împotriva Monikăi Godlewska.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies