1 mai… fierbinte! Sex pe plaja fara niciun pericol


Ti-ai facut bagajul, ti-ai anuntat seful ca luni intarzii un pic la serviciu si ti-ai adunat prietenii care nu mai au rabdare pana la venirea verii. Ca in fiecare an, vrei sa petreci 1 mai la mare. Fie vreme cat de rea, tot mai bine este cand vezi si auzi marea. Cum faci sa nu te ia valul sau, daca totusi te ia, cum faci sa fii protejata 100%? Citeste mai jos! 


De 1 mai, pe plaja, chiar si cel mai sobru corporatist devine un pic hippie. Oamenii se intorc in timp si isi retraiesc pentru o zi si o noapte adolescenta, asa ca ar fi bine ca de acasa sa te pregatesti pentru… orice!

Ia-ti prezervative! Chiar daca pleci singura, chiar daca esti femeie si crezi ca baietii trebuie sa fie echipati cu asa ceva, chiar daca iti juri ca nu vei face sex. Pentru ca nu se stie pe cine intalnesti. Poate o prietena va avea nevoie de protectie si tu ai ocazia sa fii bodyguardul ei. Nu uita ca, si daca iei pilule contraceptive, prezervativul este necesar! Nu te feresti numai de a ramane insarcinata, ci si de bolile cu transmitere sexuala.

Ai grija la sexul in apa! Teoretic, apa sarata nu iti va crea probleme pentru ca este “prietenoasa” cu pielea. Insa in apa se poate afla nisip sau resturi de alge si astea pot crea leziuni la frecare si te poti irta sau chiar infecta.

Evita sexul pe nisip! O fi ca-n filme, dar problemele care pot aparea sunt extrem de reale. Daca iti intra nisip in vagin vei avea ceva dureri, asa ca ar fi bine sa va intindeti pe un prosop mare ca sa eviti astfel de accidente. Un dus dupa sex te poate ajuta sa scapi de pietricele, dar nu este neaparat indicat sa faci spalaturi vaginale pentru ca acea zona are propriul mecanism natural de curatare si, teoretic, nisipul va iesi singur. O alta problema cu sexul in nisip este ca prezervativul se poate rupe! Inca un motiv sa stai cuminte in camera de hotel sau macar pe prosop!

Ai grija si la lubrifianti! Nu uita ca produsele pe baza de ulei nu sunt compatibile cu latexul si pot deteriora prezervativul. De asemenea, acestea sunt mai greu de spalat si raman in vagin mai multa vreme ceea ce poate fi periculos pentru sanatatea ta. Asa ca citeste bine prospectul produsului inainte sa-l bagi in geanta.

Distractie placuta!

related posts

Modifică setările cookies