10 gesturi care par romantice in filme, dar nu sunt la fel si in viata reala


Suntem topite dupa filmele de dragoste si ne place sa vedem cum protagonistii fac gesturi extrem de romantice pentru a-si demonstra sentimentele unul fata de celalalt. In realitate insa, transpuse in realitate, anumite atitudini nu mai sunt atat de adorabile pe cat par.


De exemplu:

Sarutul in ploaie. L-ai vazut in "The Notebook", "Spiderman" sau "Breakfast at Tiffany's" insa, in realitate, sa te saruti in ploaie e destul de neplacut. E frig, umed si parca ti-ai dori mai degraba sa fii undeva, intr-o incapere amenajata frumos, cu un semineu aprins, decat in rafala de apa si vant.

Mersul la restaurant fara rezervare. In filme, el incearca sa o surprinda pe ea si o duce la un restaurant de lux. Cum intra, cum gaseste o masa disponibila si o impresioneaza cu alegerile lui gastronomice inspirate! In realitate, e mult mai inteligent sa fiti practici. Nu mai bine faceti rezervare si sunteti siguri ca aveti loc decat sa ajungeti acolo si sa plecati cu coada intre picioare?


Mersul la sala in cuplu. In filme, protagonistii arata perfect si fac exercitii fizice in tandem mai ceva ca olimpicii la probele de sincron. In realitate, lucrurile nu vor functiona niciodata asa: veti fi transpirati, concentrati fiecare pe exercitiile lui si in niciun caz excitati de trasul fiarelor sau alergatul pe banda.


Gesturile exagerate. Da, poate ca in film pare romantic ca un tip sa tina in brate un casetofon sub geamul fetei pe care o place. In realitate insa, daca el vine la tine acasa si procedeaza asa, se alege cel mult cu un ordin de restrictie. Corect?


Impartitul mancarii la restaurant. In "Doamna si Vagabondul" cei doi par adorabili cand mananca paste impreuna. In realitate insa, daca procedezi asa, risti sa te muradaresti si sa te faci de ras. Cel mult, puteti imparti o prajitura sau ceva cu sanse mai mici de accidentare.


Umplerea unei camere cu lumanari. Arata romantic si, intr-adevar, creeaza o atmosfera placuta. Vreti insa sa riscati sa dati foc intregii case doar de dragul recrearii unei scene de film?

Alergatul dupa cineva in aeroport. Cum te-ai simti daca tipul pe care il placi ar alerga dupa tine in aeroport si ar incerca sa te convinga sa nu pleci de dragul lui? Nu te-ai intreba de ce a asteptat pana acum si cum indrazneste sa-ti ceara sa-ti anulezi planurile pe ultima suta de metri?

related posts

Modifică setările cookies