20 de semne clare că te iubește în secret


Deși toți ne-am dori să știm dacă cineva ne iubește în secret, adevărul este că nu-i deloc o muncă ușoară să te prinzi dacă cineva vrea doar să se distreze cu tine sau chiar are sentimente puternice.


 Pe de altă parte, băieții nu își dezvăluie adesea sentimentele adevărate și nu sunt la fel de deschiși ca femeile, în ceea ce privește emoțiile lor. Dar există o cale să aflați mai multe despre sentimele lui, dacă acordați o atenție sporită limbajului corpului. Deci, dacă vrei să știi dacă te iubește în secret, studiază cum se comportă atunci când este cu tine. 

 

1. Nu întârzie la întâlnire

Când cineva te iubeșe în secret, va dori să ajungă mai devreme la întâlnire, pentru a evita situația în care tu va trebui să-l aștepți. Acesta este un semn că te respectă și că vrea să te simți bine. Vrea să te simți specială și el va face orice pentru  asta. 


2. Are un puternic contact vizual 

Uneori, când ești la prima întâlnire, poate fi un pic jenant dacă un tip te privește tot timpul, dar trebuie să știi că acesta este de fapt un semn bun. Dacă se uită direct în ochii tăi, înseamnă că el chiar te place și că îi place să petreacă timp cu tine.

 

3. Te atinge "în mod accidental"

Dacă te atinge și apoi spune că nu a fost intenționat, poate fi un semn că te iubește în secret, dar  se teme să recunoască asta. Băieții fac acest lucru adesea doar pentru a fi aproape de tine și pentru a te atinge. Deci, data viitoare când un tip care face asta, poți fi sigură că simte ceva și că te place mai mult decât un prieten.

 

4. Îți pune multe întrebări

Când un tip te iubește în secret, el îți va pune foarte multe întrebări. Face asta pentru că vrea să te cunoască mai bine. Nu numai că va întreba despre tine, dar  îți va împărtăși, de asemenea și multe lucruri despre viața lui.

Dacă încearcă să spună câteva glume despre el însuși, este un semn dovedit că este interesat de tine și acum tot ce face este să afel dacă și tu simți la fel. 

 

5. Este stingher când este cu tine

Băieții au tendința de a fi stângaci în fața femeilor care le plac. Ideea este că ei ar dori să se reprezinte în cea mai bună lumină posibilă, dar nu pot face asta pentru că sunt prea emoționați.

Dacă el este stângaci cu tine tot timpul, poate fi un semn că este îndrăgostit în secret de tine, dar nu știe cum să recunoască asta. Poate să pară ciudat, dar adevărul este că el nu-și paote controla emoțiile. 

 

6. Vine mereu în întâmpinarea ta 

Dacă este mereu dispus să îți explice ceva, ar trebui să știi că o face fără intenție. Oamenii fac asta când sunt îndrăgostiți în secret de cineva, dar nu au suficient curaj să-și admită sentimentele reale.

Adică, nu este cel mai ușor lucru din lume să te apropii de o femeie pe care o placi și să-i spui ce crezi despre ea. 

 

7. Își amintește chiar și cele mai mici detalii despre tine

Își amintește numele câinelui tău chiar dacă l-ai menționat-o doar o singură dată? Aceasta înseamnă că îi pasă de tine, de persoanele tale dragi, așa că va încerca să afle mai multe despre tine. Când un bărbat face o pasiune secretă pentru o femeie, va dori să afle mai multe despre ea.

Acesta este doar un semn că te ascultă cu atenție și că ești pentru el o prioritate.  

 


8. El nu menționează și nu se uită după alte fete

Mai ales la prima întâlnire, este foarte important pentru o fată ca partenerul ei să nu discute despre alte femei. Dacă ați fost destul de norocoasă să întâlniți pe cineva care vă poate face să vă simțiți specială, dați-i o șansă. 

 

9. Se comportă ca un adevărat domn când este cu tine

Îți deschide ușa la restaurant și se grăbește să ajungă la masă mai întâi pentru a putea scoate scaunul pentru tine. Acesta este un semn că mai sunt încă băieți care știu să facă o femeie să se simtă specială.

Este evident că dorește să facă lucruri frumoase pentru tine, ceea ce poate  însemna că e îndrăgostit de tine în secret. Poate că are nevoie de mai mult timp pentru a se deschide sau așteaptă momentul perfect.

 

10. Este activ pe conturile tale de social media

Dacă îi place orice fotografie sau orice idee pe care le postezi, poate fi un semn că el este îndrăgostit în secret de tine. Practic, el vrea să-ți spună că este acolo și că te sprijină.

 

11. Se oferă să plătească

Ca un adevărat domn, el nu te va lăsa să plătești masa la restaurant, va plăti pentru amândoi. Acesta este un semn clar că are o pasiune secretă și că vrea ca timpul cu el să-ți facă plăcere.

 

12. Te complimentează non-stop 

Nu-ți amintești vreodată să vă fi întâlnit și el să nu-ți fi făcut vreun compliment. Un astfel de om are întotdeauna câteva cuvinte frumoase și calde pentru tine și el te poate face să te simți specială, indiferent cât de rău te simți la un moment dat.

 

13. Este foarte protector cu tine 

Când  un tip este foarte protector cu tine, este întotdeauna un semn că are sentimente puternice pentru tine.  Deci, dacă te apără de oameni care vor să-ți facă rău, este un semn că te iubește în secret, dar se teme să recunoască asta. Poate că el crede că nu este destul de bun pentru tine sau poate că te așteaptă să-i arăți că-ți place și ție de el. 

 

14. Spune "noi" în loc de "eu"

Când vorbește despre viitor, el spune "noi" în loc de "eu" pentru că vrea să-și facă planuri cu tine. Este un semn că te consideră deja iubita lui și că nu-l va deranja să-și petreacă restul vieții cu tine. Adevărul este că el este îndrăgostit în secret de tine și încearcă să găsească modalități de a-ți arăta acest lucru. 

 

15. Devine gelos când ești în preajma altui bărbat

Nu numai că va deveni gelos atunci când te vei apropia un alt bărbat, dar el va reacționa ciudat atunci când menționați un tip cu care ați vorbit recent. 

 

16. Zâmbește foarte mult când este cu tine

Când un tip este îndrăgostit în secret în tine, va avea tendința să zâmbească mai mult decât un tip care nu este prea interesat. Deci, dacă zâmbește, este un semn bun. 

 

17. Îți cere părerea

Asta înseamnă că ești o persoană specială pentru el. Este un semn că el crede că ești suficient de inteligentă ca să-l ajuți să decidă despre unele lucruri care se întâmplă în viața lui.

Din moment ce este îndrăgostit în secret de tine, el se gândește la viitorul vostru împreună și vrea să vadă cum ai face față unei situații dificile.

 

18. Te respectă

Există o veche zicală: " Nu există iubire fără respect!" Înseamnă că fiecare bărbat care este îndrăgostit de o femeie trebuie să o respecte și să o iubească.

S-ar putea să te întrebi de ce, nu? Ei bine, atunci când sunteți cu cineva într-o căsătorie pentru o lungă perioadă de timp, iubirea se poate atenua, dar respectul rămâne. 

 

19. Se oferă să te ajute

Când ești cu el și când îi spui despre viața ta și despre problemele pe care le ai, se oferă mereu să te ajute.  Dacă nu poate face nimic, el se oferă să vorbească cu tine macar pentru a te face să te simți mai bine. 

 

20. Te pune pe primul plan

Visul fiecărei fete este să aibă un iubit care să o pună pe primul loc. Multe nu primesc un astfel de tratament de la iubiții lor. În schimb, ele sunt neglijate și, în cele din urmă, respinse. Deci, dacă acest băiat te pune pe primul loc fără să evite, ține-l cât de aproape poți.

 

 

related posts

Modifică setările cookies