3 lucruri despre barbati, pe care acestia nu vor sa le stie si femeile


Poate ca barbatii par a fi mai putin sensibili decat noi femeile, dar asta doar pentru ca nu vor sa arate ca au o perioada mai grea din punct de vedere sentimental. Imaginea lor trebuie sa ramana cea de barbati puternici, care nu se plang si nu trec niciodata prin momente dificile.

Tag-uri: #relatie #barbati

In ciuda acestor aparente, barbatii au si ei problemele lor, pe care le impartasesc mai greu. Iata 3 dintre ele, potrivit cosmopolitan.com:

1. Se tem sa faca primul pas

De ce? Pentru ca nu vor sa fie judecati si doresc sa respecte limitele persoanei din jurul lor. In zilele noastre, daca esti un pic prea insistent poti fi catalogat drept nerespectuos.

2. Isi pierd repede interesul

Din nefericire, unii barbati au ramas la stadiul de “vanatori”, iar odata ce au primit ceea ce si-au dorit, nu vor mai acorda la fel de multa atentie. Pentru ei este un mod de a-si pune in evidenta masculinitatea si de a demonstra ca pot mereu mai mult.

3. Sunt superficiali

Balanta atarna cel mai mult spre aspectul fizic si se feresc sa se deschida in fata partenerei. Putini sunt cei care cauta mai mult decat un aspect fizic placut.

related posts