4 lucruri pe care trebuie sa le faci daca iti vrei fostul iubit inapoi. Cum sa il recuceresti


Iata patru lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare dupa o despartire, daca inca mai speri sa te impaci cu fostul iubit:


1. Lasa-l in pace macar o luna de zile, daca despartirea a avut loc de curand

Daca despartirea este recenta, cel mai bine ar fi sa evitati macar o luna de zile comunicarea constanta. Lasa-l un pic sa respire si nu ii propune in aceasta perioada sa va vedeti sau sa va impacati. Poate ca aceasta pauza va va face bine amandurora. Trecerea timpului vindeca ranile.

2. Imbunatateste-ti viata si depaseste-ti limitele. Fii mai buna in tot ceea ce faci

Cheia impacarii sta in schimbarea atitudinii tale. Nu trebuie sa te transformi pentru el, insa trebuie sa faci efortul de a-ti imbunatati stilul de viata si de a deveni o persoana mai buna. Fa lucruri care iti plac, redescopera-ti hobby-urile, schimba-ti rutina zilnica. In eforturile tale de a face o schimbare pozitiva in viata ta, vei deveni mai atragatoare in ochii celorlalti, inclusiv in ai lui. Va aprecia ceea ce incerci sa faci cu viata ta. Vei emana o energie pozitia, care il va atrage ca un magnet.

3. Evalueaza compatibilitatea dintre voi. Incearca sa iti dai seama daca va potriviti cu adevarat

Inainte de a te grabi sa il aduci din nou in viata ta, stai un pic si analizeaza lucrurile: va potriviti cu adevarat? Gandeste-te la motivele pentru care il vei inapoi. Il vrei pentru ca il iubesti si nu poti concepe viata fara el sau pentru ca pur si simplu iti este frica sa fii singura?

4. Gandeste-te ca, daca totusi nu va impacati, nu va fi sfarsitul lumii

Trebuie sa te gandesti si la varianta asta. Fericirea ta nu poate depinde numai de acest aspect: daca se va intoarce sau nu fostul iubit in viata ta. Nu trebuie sa pari dependenta de ex-ul tau, asa ca nu te comporta ca si cum viata ta n-ar mai avea sens fara el. Automat, acest lucru te va face neatragatoare in ochii lui. Barbatilor le plac femeile independente.

related posts

Modifică setările cookies