4 motive pentru care vara esti mai frumoasa in ochii lui


Dincolo de faptul ca vara garderoba ta este mai transparenta si mai provocatoare, barbatilor le place la nebunie look-ul natural pe care, vrei nu vrei, trebuie sa-l adopti! Uite cu ce il dai peste cap pe timp de vara!


1. Machiajul natural sau... deloc!
Barbatilor nu le place tenul incarcat de machiaj, oricat de artistic ar fi realizat! In schimb, ei prefera sa te vada naturala, fara prea mult fard, liciu de buze sau rimel!

2. Buclele naturale de la apa marii
Barbatii se dau in vant dupa... parul cret! Daca mergeti la mare si ti se increteste parul de la apa, nu fugi repede la dus sa ti-l speli! Lasa-l asa, ba chiar foloseste un produs pentru bucle pentru a-l defini!

3. Obrajii roz
Pe timp de vara, nici nu mai e nevoie sa folosesti un blush, pentru ca razele soarelui se vor asigura sa le ofere putina culoare pometilor tai! Chiar daca tie nu iti va placea prea mult, iubitul tau va fi incantat de lookul tau natural!

4. Buzele moi si transparente
In sfarsit, iubitul tau va putea sa te sarute in voie, pentru ca buzele tale nu vor mai fi incarcate cu ruj sau gloss lipicios si stralucitor. Ai grija doar sa ti le mentii hidratate cu un balsam de buze cu factor de protectie solara!

related posts

Modifică setările cookies