4 semne ca iubitul tau este prea bun ca sa fie adevarat


Este perfect in tot ceea ce spune si ce face? Nu intotdeauna acesta este un semn bun. Daca ti se pare ca este prea bun ca sa fie adevarat, atunci chiar asa este. Uneori, in dorinta de a te impresiona si de a te cuceri, noul tau iubit poate sa-si ascunda adevarata identitate.


1. Se poarta impecabil
Oricat de bine ar poza in postura barbatului ideal, tine minte ca este si el om si mai mult ca sigur are defectele lui. Iar daca spune doar ce trebuie si se comporta impecabil, fie esti o norocoasa, fie acest barbat incearca sa-si ascunda o anumita latura a personalitatii. Sa fim seriosi, nu exista om perfect.

2. Este dragastos, apoi devine brusc rece
Daca iubitul tau este extrem de atent cu tine intr-o zi, iar in urmatoarea este incredibil de distant, inseamna ca inima lui nu este 100% dedicata relatiei voastre. Iar momentele in care se poarta exemplar probabil ca il obosesc si il fac sa isi doreasca sa petreaca mai putin timp cu tine.

3. Prietenii tai nu-l plac
Poate ca tu esti indragostita si nu ii observi decat calitatile, insa prietenilor tai cu siguranta nu le va scapa adevarata lui fata. Asa ca, ai incredere in intuitia lor si deschide-ti larg ochii.

4. Nu-si asuma nicio responsabilitate
Daca nu prea ii place sa isi asume responsabilitatea pentru alegerile pe care le face, daca il prinzi cu o minciuna sau nu te anunta cand ia o hotarare, ceva nu e in regula la iubitul tau. Nu ii permite sa te minta si sa pozeze in barbatul perfect, cand de fapt nu este nici pe departe.
 

FULLSCREEN
4 semne ca iubitul tau este prea bun ca sa fie adevarat
  • /

related posts

Modifică setările cookies