4 tipuri de sex pe care toate cuplurile ar trebui sa le incerce


Sunteti de atatia ani impreuna incat stii dupa programul TV cand e momentul potrivit pentru sex. Stii ziua din saptamana, ora, felul in care incepeti si cam cat timp va dura. Poti chiar sa-ti programezi masina de spalat in functie de asta ca, odata cu voi, sa termine si ea un ciclu de spalare si sa poti intinde rufele dupa orgasm. Toate bune si frumoase daca asta va face fericiti, numai ce e putin probabil ca rutina asta sa fie ceea ce va doriti in orice zi, in orice saptamana. Uneori iti vine sa smulgi hainele de pe el, alteori vrei sa te tina in brate. Iata 5 feluri in care va puteti satisface cheful de nebunii!
 


Sex cu viteza luminii. Cand sunteti prea obositi sa va sarutati pe fiecare centimetru patrat al corpului, cand sunteti prea infierbantati ca sa mai aveti rabdare, cand nici nu aveti timp pentru o partida egala cu un meci de fotbal – asta e ce va trebuie. Aveti nevoie de putin lubrifiant si in maximum 15 minute va veti simti… relaxati.

Sex de impacare. Cand v-ati certat pentru ca el s-a uitat pe strada dupa o alta fata sau el a facut o scena de gelozie pentru ca ai vorbit prea mult cu cineva la o petrecere, cand unul din voi se simte nesigur si furios, cand nu stii daca-ti vine sa-l saruti sau sa-l palmuiesti – o partida de impacare va face minuni. Daca vreunul din voi se simtea vulnerabil dupa cearta voastra, afectiunea arata prin atingeri si sarutari il va ajuta sa depaseasca momentul.

Sex de ore intregi. Cand aveti chef sa nu raspundeti la telefoane si sa va inchideti in casa pentru o zi intreaga, cand aveti nevoie unul de celalalt ca de aer, cand nu va puteti satura de atingeri si mangaieri – aveti nevoie de un sex interminabil. Scopul acestei partide nu este neaparat sa ajungeti la orgasm cat mai repede, ci sa va explorati corpurile pana reusiti sa descoperiti noi senzatii.

Sex salbatic. Cand aveti chef sa treziti toti vecinii si sa zguduiti patul, cand vreti sa inlocuiti o sedinta de cardio la sala cu una de sex acasa, cand  aveti chef sa va zgariati si sa va muscati – sexul salbatic va va racori. Din cand in cand, o astfel de “exorcizare” este binevenita in orice cuplu. Ca sarea in bucate, ea nu poate lipsi dintr-o relatie sanatoasa pentru ca de la prea multe dulcegarii… ti se apleaca.

related posts

Modifică setările cookies