5 adevaruri despre sex pe care trebuie sa le stii


Cercetatorii au studiat de-a lungul timpului comportamentul sexual al oamenilor si au ajuns la niste concluzii de-a dreptul surprinzatoare si complet diferite fata de ceea ce credeam.


1. Trebuie sa ai 12 parteneri inainte sa te opresti la unul
La aceasta concluzie au ajuns matematicienii. Cum? Se pare ca, cu cat cunosti mai multa lume, cu atat ai sanse sa faci o alegere mai buna. Astfel, daca te opresti la un al doilea partener, s-ar putea ca relatia sa nu mearga foarte bine si sa nu i te poti dedica complet. Daca treci prin mai multe relatii, s-ar putea sa lasi in urma barbatul potrivit. Asa ca, dupa 12 relatii, pune mana pe barbatul care iti iese in cale.

2. Barbatii iti admira mai mult fata decat corpul
Atunci cand admira o femeie, barbatii isi intreapta privirea mai mult timp spre fata acesteia si nu spre corp. Iar asta chiar fara sa-si dea seama! Cercetatorii au explicat acest comportament prin faptul ca fata exprima mult mai evident interesul femeilor fata de ei.

3. Marimea chiar nu conteaza
Barbatii pot rasufla relaxati deoarece marimea penisului nu are un impact prea mare asupra senzatiilor pe care le poate trai o femeie in pat. Cercetatorii au descoperit ca barbatii cu penis mare nu sunt mai performanti decat cei mai putin dotati.

4. Felul in care mirosi conteaza mai mult decat cum arati
Nu conteaza cat de atractiva esti sau cat de sexy esti imbracata. Daca mirosi urat, barbatii nu vor fi prea impresionati de tine. Nu uita, mirosul este un element foarte puternic de seductie!

5. Femeile care iau anticonceptionale nu-si aleg parteneri potriviti
Mixul de hormoni din anticonceptionale o indreapta pe femeie inspre barbati cu care nu este deloc compatibila. Asa ca, daca visezi sa-l intalnesti pe Mr. Right, foloseste alte mijloace de protectie.

related posts