5 greseli grave pe care le fac femeile cand vor sa para mai atragatoare in ochii barbatilor


Un machiaj strident si o fusta scurta si mulata nu te fac mai atragatoare in ochii lui! Vezi care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile atunci cand incearca sa fie mai atragatoare:


1. Se machiaza prea tare

Incercand sa ii impresioneze pe pretendentii lor, multe femei exagereaza cu machiajul si chiar nu este nevoie. Desigur, orice barbat apreciaza o femeie ingrijita si aranjata, insa nu are rost sa iti faci smokey eyes la o intalnire de vara la terasa sau sa te dai cu un gloss stralucitor pentru un capuccino la o cafenea. Incearca sa te machiezi, in primul rand, in functie de locul in care va intalniti si de momentul zilei. Incearca sa fii cat mai naturala.

2. Ajung tarziu la intalnire

Unele femei ajung intentionat mai tarziu la intalnire, pentru ca au impresia ca barbatii respectivii le vor dori si mai tare daca ii fac sa astepte. Eronat. Si barbatii pun pret pe punctualitate si ar putea interpreta aceasta intarziere ca neseriozitate si lipsa de interes.

3. Tin diete chinuitoare

Moda femeilor cu silueta snur este la final, asa ca nu trebuie sa va jenati de formele voastre voluptoase. Femeile cu forme sunt din ce in ce mai apreciate, iar vedete precum Kim Kardashian si Jennifer Lopez promoveaza acest tip de silueta. Multe femei tin diete drastice crezand ca partenerii lor le vor placea mai mult daca sunt mai slabe. Poate fi adevarat sau...nu! Multi barbati apreciaza femeile mai plinute. Oricum, daca vrei sa slabesti, ar trebui sa o faci pentru tine, nu pentru el!

4. Se imbraca sumar

Incercand sa para mai sexy in ochii barbatilor, multe femei poarta haine minuscule, stramte, prea scurte sau prea decoltate...aflate de multe ori la limita dintre sexy si vulgaritate. Vestimentatia poate transmite un mesaj foarte puternic, asa ca ai grija ce fel de haine porti la primele intalniri cu el. Cu siguranta nu vrei sa pari genul de femeie "prea disponibila".

5. Isi coboara foarte tare standardele

Multe femei, atunci cand se simt presate de un anumit factor (cum ar fi varsta mai inaintata sau faptul ca toate prietenele lor sunt intr-o relatie) au tendinta de a-si cobori standardele si de a accepta pe primul sosit. Disperarea nu este o solutie si nu vei trai decat o mare dezamagire daca esti dispusa sa accepti orice.

FULLSCREEN
5 greseli grave pe care le fac femeile cand vor sa para mai atragatoare in ochii barbatilor
  • /


related posts