5 lectii de sex si relatii pe care le-am invatat din "Sex and the City"


Cu siguranta ai vazut macar un episod din "Sex and the City" si fara doar si poate te-ai regasit intr-o situatie din serial. Ei bine, ar trebui sa iei si lectii de la cele patru nazdravane din New York. Pana la urma, sunt mai in varsta si stiu ce vorbesc ele acolo :)


Povestile de dragoste si dramele sunt universal-valabile. Din New York in Bucuresti sau oricare alt oras al tarii noastre, femeile trec prin aceleasi probleme, aceleasi nelamuriri si aceleasi suferinte. Da, fetelor, Mr. Big e peste tot! Si nu moare niciodata. Asa ca priveste serialul si invata! Noi am facut asta.

1. Poti sa fii sexy si fabuloasa si dupa 30 de ani
Viata este mult mai interesanta dupa 30 de ani, iar sexul devine din ce in ce mai palpitant. Ajungi la o varsta in care te cunosti, ai curajul sa te exprimi si sa te imbraci asa cum simti, plus ca iti si permiti sa faci excese financiare. Simti din plin ca esti femeie!

2. Nu poti forta un barbat sa te ia de sotie. Dar sigur te va regreta intr-o zi
Criza varstei de 30 de ani nu afecteaza doar femeile. Si baietii o simt din plin si tanjesc dupa libertate mai mult ca oricand. Ei bine, asa cum Carrie nu a reusit sa-l faca pe Big sa se opreasca la ea, asa nu vei reusi nici tu. El trebuie sa-si dea seama de asta. Sa speram ca nu vei avea de-a face cu o "Natasha" intre timp.

3. Poti gasi barbatul perfect si... sa nu fie de ajuns
Aiden le avea pe toate - arata bine, avea propria lui afacere, era sincer si loial. Insa Carrie tanjea dupa Mr. Big, acel bad boy care dadea femeile peste cap. Iti suna cunoscut scenariul? Aidan exista si in lumea reala (bine, poate nu e chiar asa de dragut:) si de multe ori este parasit de femei care vor altceva.

4. Poti sa faci sex grozav cu un tip si sa nu te mai sune a doua zi
Da, barbatii sunt specialisti in "one night stand-uri". Si in nesimtire. Iti da impresia ca te place enorm, ca suntem facuti unul pentru celalalt, insa a doua zi uita sa te sune. Clasic. Ce trebuie tu sa faci in acest caz? Sa iesi la o cafea cu prietenele tale si sa-ti descarci energia negativa alaturi de ele. Nu-l suna si nu te umili.

5. Nu este o rusine sa ai discutii sincere despre sex
Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda vorbeau deschis despre absolut orice. Despre sexul oral, anal, marimea penisului, orgasm - astfel reuseau sa inteleaga si sa invete din ce in ce mai multe despre viata lor intima. Asa ca e ok sa povestiti absolut tot, fetelor.

related posts

Modifică setările cookies