5 lucruri pe care barbatii le considera sexy la femei


Femeile au impresia ca doar decolteurile largi sau fustele scurte le starnesc interesul barbatilor. Ei bine, exista mai multe lucruri pe care acestia le considera super sexy si care tin mai mult de comportament si atitudine. Uite despre ce e vorba!


1. Zambetul natural
Numeroase cercetari au scos la iveala ca un zambet natural, nefortat, le face pe femei irezistibile in fata barbatilor. Mai mult, acest gest le arata barbatilor cat de deschisa si de sincera este acea persoana.

Cele 10 porunci pentru un cuplu fericit. Care sunt regulile pe care trebuie sa le stie orice parinte

2. Simtul umorului
Barbatilor le plac la nebunie femeile care stiu sa le ridice moralul si sa intretina o atmosfera relaxata cu ajutorul glumelor si, de ce nu, a autoironiei. Ei nu suporta femeile care se plang din orice motiv si care sunt mult prea critice fata de tot ceea ce se intampla in jurul lor. 

3. Look-ul in concordanta cu personalitatea
Atat timp cat stilul tau de imbracaminte iti respecta personalitatea, barbatul de langa tine se va simti atras de persoana ta si va fi dornic sa te cunoasca mai bine. Asa ca, daca tocurile nu ti se potrivesc, nu te chinui sa le porti. Nu-l vei impresiona prea tare!

4. Comportamentul decent
Asta da surpriza! Barbatii apreciaza femeile care sunt sexy fara sa fie indecente, galagioase sau prea insistente. Atitudinea conteaza, asa ca poti sa-i starnesti interesul fara sa fii nevoita sa depui prea multe eforturi.

5. Capacitatea de a-i asculta
Esti vorbareata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa acaparezi toata discutia. Barbatii vor sa fie ascultati, deoarece ei trebuie mai intai sa-si dovedeasca masculinitatea si sa te impresioneze. Lasa-l sa faca asta! Te va considera irezistibila.

related posts

Modifică setările cookies