5 minciuni despre bărbați pe care femeile le cred. Adevărurile care te ajută să găsești dragostea


Este momentul sa deschizi ochii si sa nu mai crezi tot ceea ce se spune despre barbati. Stereotipuri de genul "barbatii prefera femeile mai tinere" sau "barbatii vor dar sex" te impedica sa ii vezi asa cum sunt cu adevarat. Crezand aceste lucruri nedaveratate s-ar putea sa ratezi ocazia de a intalni dragostea adevarata:


1. Barbatii nu sunt interesati de mine ca persoana, vor doar sex

Intr-adevar, barbatii sunt fiinte sexuale, care adesea se lasa condusi de dorinta si de pasiune. Da, pot face sex cu o femeie doar pentru ca este atragatoare. Daaaaar, atunci cand isi doresc o relatie si nu o aventura de o noapte, vor o femeie care sa fie mai mult decat atragatoare. Vor o femeie cu care sa comunice, cu care sa impartaseasca vise si planuri de viitor. Vor pe cineva care sa ii faca sa rada, sa se simta bine. 

Esti acea persoana? Care sunt calitatile tale? Ai hobby-uri? Pasiuni? Ce te intereseaza in viata? Ce iti doresti de la viitor? Daca nu ai raspunsuri la aceste intrebari, inseamna ca poti fi acea persoana cu care barbatii doar fac sex si o parasesc dupa prima noapte. Ei au nevoie de cineva cu personalitate, care sa le captiveze atentia. Poti face asta?

2. "Barbatii nu sunt interesati de femei care au copii"

Posibil ca unii barbati chiar sa nu fie. Dar, in majoritatea cazurilor, daca un barbat te place cu adevarat, te accepta cu tot cu copil, catel si purcel :) Te va accepta asa cum esti tu, cu tot ce vii la pachet. Daca isi doreste o viata alaturi de tine, va veti descurca si in contextul in care ai un copil dintr-o relatie anterioara. Important este insa sa te placa cu adevarat. In caz contrar, se va folosi de orice scuza pentru a se eschiva - inclusiv de a da "vina" pe copil.

3. "Barbatii nu vor femei destepte. Vor o femeie draguta, dar nu prea inzestrata intelectual, pentru a-si alimenta orgoliul" 

Gresit. Atunci cand barbatii vor o relatie, cauta o femeie care sa le fie egala din punct de vedere intelectual. Ceea ce nu isi doresc este sa aiba competitie. Adica femeu care incearca constant sa para mai destepte decat ei.

4. "Sufletul meu pereche ma va iubi exact asa cum sunt. Eu nu trebuie sa fac nimic special"

Hmmm, nu chiar. De exemplu, unor barbati le plac foarte mult femeile cu un stil feminin si nu pot rezista un fata unei rochite sexy combinata cu sandale cu toc. Asa ca daca iti place de exemplu sa te imbraci in colanti si tenisi, poate ca ar trebui sa fac un pic de efort si sa ii fii pe plac si sa arati "ca o doamna", asa cum prefera el. 

5. "Barbatii aleg intotdeauna o femeie mai tanara in detrimentul uneia mai in varsta ca ei"

Intr-adevar, multi barbati prefera femeile mai tinere, insa asta nu este o regula. Multora nu le pasa ce varsta ai, daca te plac cu adevarat. Majoritatea barbatilor nu pun asa mare pret pe data nasterii. Ceea ce, totusi, nu le place domnilor este ca femeia de langa ei sa aiba un stil si un comportament batranicios.

related posts