Ce influenteaza orgasmul femeilor. Mituri & adevaruri


Orgasmul femeii ramane un mister si in ziua de azi. Unele femei ajung la el foarte usor, altele nu au parte de “marele O” o viata intreaga.
 


Mit: O femeie trebuie neaparat sa aiba orgasm ca sa fie satisfacuta sexual
Adevar: I
n realitate multe femei se simt satisfacute sexual si in lipsa orgasmului. Desi parerea generala este ca trebuie sa ai orgasm in urma fiecarui act sexual, multe femei simt implinire fizica si emotionala si fara “marele O”. Problemele apar in cazul in care femeia nu ajunge NICIODATA la orgasm.

Mit: Orgasmul vaginal este mai tare decat cel clitoridian
Adevar: Femeile au preferinte diferite atunci cand vine vorba de orgasm. Unele prefera senzatiile pe care le ofera orgasmul , altele intensitatea celui vaginal.  De exemplu, exista femei care gasesc stimularea punctului G neplacuta. Nu exista o zona erogena mai buna decat alta, pur si simplu depinde de la fiecare persoana in parte.

Mit: Un penis circumcis diminueaza abilitatea femeii de a avea orgasm

Adevar:Circumcizia indeparteaaz circa 33%-50% din tesut. Unii barbati pretind ca in urma circumciziei sufera o diminuare a senzatiilor sexuale. Totusi, niciun studiu nu a demonstrat pana acum ca circumcizia ar avea vreo legatura cu abilitatea femeilor de a avea orgasm.

Mit: Prezervativele afecteaza abilitatea femeilor de a avea orgasm.

Adevar: Prezervativele sunt o metoda eficienta de contraceptie. Unii barbati se plang ca sexul nu mai e la fel de placut cu prezervativ si ca le creeaza dificultati in a ajunge la orgasm. Totusi, se pare ca pe femei nu le afecteaza din acest punct de vedere prezervativul...mai ales daca are si striatii :)

Mit: Cu cat e mai mare penisul, cu atat sunt mai mai mari sanse ca femeia sa aiba orgasm

Adevar: Vechea zicala ca “nu conteaza cat de mare si de gros e, ci felul in care il folosesti” este cat se poate de adevarata. Atat penisurile de dimensiune mica, cat si cele mai mari pot oferi placere femeilor. Si asta pentru ca sunt foarte putine terminatii nervoase spre capatul vaginului, asa ca marimea nu prea face diferenta. Avand in vedere ca punctul G este localizat la 5 cm in interiorul vaginului, un penis de marime normala il poate stimula foarte usor.
 

related posts

Modifică setările cookies