5 motive pentru care te-ar insela partenerul


Te-ai intrebat vreodata care ar fi motivele pentru care iubitul tau ar calca stramb? Din cauza unei fete mai sexy decat tine? Pentru un sex mai bun? Pentru ca esti cicalitoare? Ei bine, daca o va face, este posibil ca acestea sa fie cateva dintre motive!


Motivul nr 1: Nu mai este atras de tine
Daca relatia voastra se bazeaza mai mult pe atractia fizica, riscurile de a fi inselata sunt foarte mari. Asta pentru ca atractia dispare la un moment dat, iar partenerul tau se va orienta catre o alta femeie, care i s-ar parea mai sexy decat tine.

Motivul nr 2: Vrea sex mai bun
Daca viata voastra sexuala nu este reusita si daca spui nu la toate incercarile lui de a va explora sexualitatea, fii sigura ca exista femei care nu-l vor refuza. Iar el nu se va gandi de doua ori inainte de a le aborda. Asa ca, schimba pozitiile sexuale, ia-l prin surprindere si alinta-l cu un sex oral ca la carte.

Motivul nr 3: Esti cicalitoare
A uitat sa cumpere ce l-ai rugat si acum ii faci capul calendar? Ii reprosezi pana si cea mai mica greseala? Barbatii urasc asta. Daca stai toata ziua pe capul partenerului tau, fii sigura ca isi va cauta alta femeie langa care s-ar putea simti in largul lui.

Motivul nr 4: Este atras de alte femei
Te-ai intrebat ce a fost in capul lui Jude Law cand a inselat-o pe Sienna Miller cu dadaca? Daca da, sexologii vin cu raspunsul: motivul este unul biologic. Barbatilor le sta in fire sa faca sex cu cat mai multe femei. Asa ca, indiferent cat de frumoasa si inteligenta ai fi, ca Sienna Miller sau Cheryl Cole, partenerul tau va simti la un moment dat nevoia sa atinga si alte buze, alti sani sau alt tip de corp.

Motivul nr 5: Il respingi foarte des
Daca vrei exclusivitate, trebuie sa intelegi un lucru: barbatii vor mult mai mult sex decat femeile. Asa ca, lasa migrenele si oboseala si pune-ti iubitul la treaba. Oricat de obosit ar fi, tot i-ar surade o partida rapida de sex.

related posts