5 reguli de baza ale sexului ocazional pe care trebuie sa le respecti neaparat!


Nu stii cum sa te porti intr-o relatie bazata pe sex ocazional? Nu te implica emotional, nu te simti vinovata si fii extrem de discreta. Vezi care sunt cele 5 reguli de aur ale unei asemenea relatii.


Regula 1: Sentimentele sunt interzise!
Prima regula a sexului ocazional este ca este doar sex si atat! Nimic mai mult. Atunci cand intervin sentimentele intr-o relatie sexuala ocazionala cu un partener, placerea are de suferit. Iubirea si gelozia nu pot exista in cadrul unei relatii bazate pe sex ocazional. Cineva va fi ranit.

Regula 2: Nu ai nicio obligatie fata de partener

In relatia bazata pe sex ocazional nu ai nicio responsabilitate fata de partener. In astfel de relatii, cei implicati sunt liberi sa iasa cu oricine si nu trebuie sa se simta limitati la un singur partener sexual. Deci, daca iti vezi partenerul de sex ocazional cu o alta femeie, nu ai motive sa fii nervoasa sau geloasa. Relatia voastra e deschisa si fara obligatii. Nu te astepta sa te sune frecvent. Nu te astepta la mesaje siropoase. Nu te astepta la fidelitate.  Nu te astepta la cadouri si declaratii de dragoste.

Regula 3: Nu confunda partenerul de sex ocazional cu un iubit adevarat
Daca ti se pare ca viata ta este o serie de relatii esuate, atunci gandeste-te asa: considera-l pe partenerul tau de sex ocazional un jucator de rezerva. Dar nu uita: intotdeauna jucatorul de rezerva intra pe teren cand este inlocuit titularul. Nu confunda jucatorul de rezerva cu titularul! Va iesi neplacut!

Regula 4: Discretia este de aur!
Misterul si discretia fac o astfel de relatie extrem de incitanta. Daca vrei neaparat sa vorbeste despre relatia ta sexuala, mai bine alege un strain caruia sa i te confesezi. Prietenii s-ar putea sa nu vada cu ochi buni o asemenea relatie. Ai grija sa nu fii tinta barfelor si ironiilor.

Regula 5: Nu trebuie sa ai mustrari de constiinta!
Pentru o astfel de relatie, trebuie sa iti alegi un partener fata de care sa nu ai sentimente. Daca te gandesti ca te folosesti de acea persoana pentru sex si daca ai mustrari de constiinta de fiecare data cand va intalniti, ar trebui sa uiti de o astfel de relatie bazata de sex ocazional. Pur si simplu nu e pentru tine.

 

related posts