5 reguli legate de sex pe care trebuie sa le incalci


Stii cum e, in dragoste si in razboi totul e permis. Asa ca, hai sa vorbim putin de lucrurile interzise dintr-o relatie si... poate le renegociem.


1. Nu trebuie sa ai fantezii cu alti barbati
De ce?? Adica... de ce sa nu ai fantezii cu David Beckham, cu Jude Law sau cu orice alt barbat frumos si carismatic? Ele sunt doar atat - niste fantezii, nu realitate. In plus, pentru femei, fanteziile sunt o metoda de relaxare. Asa ca, go for it!

2. Nu trebuie sa vorbesti despre sex cu prietenii tai
Daca nu poti sa vorbesti cu prietenii tai ce partida grozava de sex ai avut aseara, ce farmec ar mai avea toate pozitiile, senzatiile si tehnicile folosite? Cum sa nu te plangi daca partenerul tau a adormit mai repede decat trebuia?

3. Nu trebuie sa te culci cu el de la prima intalnire
De ce nu? Daca intre voi exista o chimie foarte puternica si, mai ales, daca a doua zi va veti spune "pa" pentru totdeauna, de ce sa refuzi o experienta atat de excitanta? In plus, viitorul relatiei voastre depinde de cum va intelegeti (si in pat), si nu de cat de repede ai cedat.

4. Filmele porno sunt inamicii relatiei voastre
Daca esti geloasa pe niste fete operate si siliconate din cap pana in picioare si te temi ca iubitul tau nu te va mai gasi atragatoare, te inseli amarnic. Filmele erotice sunt stimulative si pot chiar sa va ajute daca vrei sa invatati lucruri noi. Asa ca, movie night!

5. Trebuie sa fii perfecta
Si te gandesti aici la parul de pe corp, la celulita, la toate imperfectiunile tale care trebuie sa dispara pana ajugeti in pat! Iti sugeram ceva: uita de ele! Sexul trebuie sa fie distractiv. Lasa detaliile deoparte si bucura-te de lucrurile mai importante si... mai intense:)

related posts

Modifică setările cookies