5 semne ca e indragostit de tine


Flirtati, iesiti impreuna si ti se pare ca intre voi s-ar putea lega o relatie, insa nu esti convinsa ca e indragostit de tine? Sunteti impreuna de ceva timp, dar pur si simpu nu ti-a spus inca "Te iubesc"? Iata 5 semne care iti vor arata exact care sunt sentimentele lui fata de tine.


1. Te transforma intr-o prioritate in viata lui

Daca sa te include in viata lui de zi cu zi, inseamna ca incepe sa simta ceva mai mult pentru tine. Isi face timp sa te intrebe cum ti-a mers, planuieste intalniri, iti spune ca vrea sa petreceti timp impreuna? Mai mult decat atat, e atent la nevoile tale si te pune mereu pe primul loc, chiar inaintea prietenilor lui? Sigur e indragostit.

2. Iti vorbeste despre viitor

Cand te gandesti la viitor si faci planuri pentru ce va urma, ii incluzi mereu pe oamenii la care tii. Asadar, daca spune ca ar vrea sa faceti ceva impreuna, pomeneste de vacante ipotetice sau concerte posibile, in mod cert simte ceva pentru tine si te vede deja ca facand parte din viata lui.

3. Te tine aproape de el

Uneori, limbajul nonverbal valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. Daca nu se teme sa-si arate afectiunea in public si daca nu se sfieste sa mearga aproape de tine, sa te tina de mana, sa te ia in brate, poti sa stai linistita. Aceste gesturi nu iti transmit doar tie indirect ca te iubeste, ci le si spune celorlalte femei ca este luat.

4. Te asculta activ

Exista mai multe tipuri de a asculta pe cineva, iar cel activ e considerat de sociologi si psihologi cel mai bun. Daca baiatul pe care il placi e interesat de ce ti s-a intamplat, iti pune intrebari pertinente, legate de ce i-ai povestit si incearca sa te inteleaga, inseamna ca tine cu adevarat la tine.

5. Te prezinta familiei

Toti stiu ca a face cunostinta cu familia unui potential partener reprezinta un pas mare in relatie. Ei bine, daca nu se sfieste sa le vorbeasca despre tine si iti face cunostinta cu ai lui, e semn clar ca isi doreste mai mult decat o aventura.

related posts

Modifică setările cookies