5 semne care demonstreaza ca relatia ta nu este pe drumul cel bun. Cum sa iti dai seama daca merita sau nu dragostea ta


Nimeni nu e perfect si nu ar trebui nici tu sa ai aceasta pretentie de la partenerul tau. Insa atunci cand trasaturile negative le depasesc in numar pe cele pozitive, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. Iata 5 semnale de alarma care sa te puna pe ganduri: merita sau nu dragostea ta?


1. Incearca sa te schimbe

Un bun partener este genul de persoana care te apreciaza asa cum esti si nu incearca sa te modeleze dupa bunul lui plac. Daca iubitul tau isi manifesta constant nemultumirea fata de tine (fata de felul in care vorbesti, te imbraci etc), ar trebui sa te intrebi daca merita efortul. Este in regula sa doresti sa devii un om mai bun, insa nu cu forta,

2. Este posesiv si incearca sa te controleze

Este perfect normal ca doi tineri aflati intr-o relatie sa isi doreasca sa petreaca timpul impreuna, insa el trebuie sa inteleaga ca tu ai o viata si in afara acestei relatii. Daca iubitul tau este prea posesiv si nu te lasa sa iti petreci timpul in compania prietenelor tale/ a familiei etc si te intreaba mereu unde si cum cine ai fost, inseamna ca ai o problema. Nu este normal sa fii chestionata in legatura cu tot ceea ce faci in timpul tau liber. Acest gen de comportament posesiv se poate inrautati de-a lungul timpului.

3. Te critica

Se pare ca nimic din ceea ce faci nu este suficient de bun pentru el. Te critica constant si te face sa te simti incapabila si inutila. Nu trebuie sa suporti jignirile lui. Chiar crezi ca o persoana care te critica non stop merita dragostea ta?

4. Este tandru si afectuos cu tine doar cand sunteti singuri

Cu toate vrem sa ne simtim iubite si dorite, iar atunci cand suntem intr-o relatie sa ne bucuram de manifestarile de iubire ale partenerilor nostri. Insa cand acestia sunt reticenti in ceea ce priveste manifestarea sentimentelor in public si nici macar nu sunt de acord sa ne tinem de mana, sentimentele noastre sunt ranite. 

5. Nu are o reputatie buna

Tu poate crezi ca iubitul tau este o persoana minunata, insa daca cei din jur nu au deloc cuvinte de lauda la adresa lui, ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare. Poate ca atunci cand este cu tine joaca un rol, iar in realitate el este cu totul altcineva. Incearca sa iti dai seama care este adevarata lui fata.

related posts

Modifică setările cookies