5 tipuri de sex pe care oricine trebuie sa le practice intr-un weekend mohorat


Rutina va da tarcoale? Afara e vreme urata si nu aveti unde sa iesiti? Luati in calcul cateva partide de sex mai putin obisnuite pe care vi le recomanda sexologii neo-zeelendezi si care va pot condimenta cu brio viata sexuala!


Sex animalic
Nu, nu trebuie sa evadati in salbaticie, desi poate ca acolo este aer curat si puteti trai mai sanatos decat o faceti in marile orase. Va propunem insa sa va smulgeti hainele, sa sariti peste preludiu si sa va excitati pe repede inainte asa cum n-ati mai facut-o niciodata.

Sex romantic
Vremea urata din week-end este momentul perfect pentru intimitate. Apelati la rezervele de lumanari parfumate, savurati un pahar cu vin, o muzica buna, faceti baie impreuna si iubiti-va in liniste de dragul relatiei voastre frumoase.

Sex de impacare
Orice nas isi are nasul si orice disputa se poate rezolva cu success intre cearsafuri. Asa ca profitati de descarcarile de adrenalina, de momentele tensionate si reveniti la sentimente mai bune dupa o partida fierbinte de sex.

Sex maraton
Am mai spus-o, o mai repetam: week-endul se arata mohorat asa ca daca stati in casa, recuperati timpul pierdut in timpul saptamanii si iubiti-va ca nebunii zi si noapte. Sa nu va para rau, mai alas ca ardeti si niste sute de calorii in tot acest timp.

Sex cu fantezii
Ati evitat sa le exprimati pana in acest moment al relatiei? Atunci, dati frau liber marturiilor despre fanteziile fiecaruia dintre voi. Si pe cat posibil, incercati sa le punei in practica pentru ca nu se stie nicioadata cat mai tine relatia dintre voi. Si s-ar putea sa va para rau ca nu le-ati incercat.

related posts

Modifică setările cookies