5 tipuri de sex pe care trebuie sa le faci


Daca nu ai gustat inca din plin viata din punct de vedere sexual, poti incepe prin a pune in practica diferite tipuri de sex, care te vor ajuta sa-ti eliberezi fanteziile si sa experimentezi! Uite care sunt acestea!


Sex pervers cu partenerul de viata
Daca ai o relatie serioasa cu partenerul de viata si iti doresti sa iti condimentezi viata sexuala, nu ezita! O pozitie sexuala mai indrazneata, un obicei ceva mai obraznic, o noapte lipsita de prejudecati iti pot garanta viata sexuala cat se poate de satisfacatoare!

Sex in vacanta

Daca iti doresti sa ai o viata sexuala sanatoasa, sexul in vacanta este un must! El completeaza perioada de relaxare si distractie cu senzatii tari, alaturi de partenerul de viata, sau de ce nu... de un necunoscut!

Sex de impacare
Nimic nu este mai eficient dupa o cearta ca o partida buna de sex in care nervii si frustrarile se tranforma in pasiune si dorinta. Sexul de impacare este extrem de benefic pentru o relatie, intrucat apropie partenerii si transforma neintelegerile in placere maxima!

Sex de relaxare
Daca te simti incordata, stresata sau chiar deprimata, foloseste-te de sex pentru a-ti ridica moralul. Ia-o incet, nu sari peste preludiu si bucura-te la maxim de senzatiile oferite!

Sex de intretinere
Nu trebuie sa astepti mereu sa-ti vina cheful ca sa faci sex. La fel de bine, poti sa faci sex doar pentru a-ti satisface partenerul sau doar pentru putin antrenament fizic. Partidele de acest gen iti vor imbunatati relatia cu partenerul si va vor scapa de rutina.

related posts

Modifică setările cookies