6 feluri prin care poti fi mai atragatoare in ochii unui barbat...dovedite stiintific


Nu te costa nimic sa incerci si tu :)


1. Fii vesela si amuzanta.

Multe studii de specialitate arata ca barbatii sunt mai atrasi de femeile care ii fac sa rada. Antropologul Gil Greengross e de parere ca oamenii amuzanti sunt considerati mai sociabili si mai inteligenti decat restul.

2. Inconjoara-te de prieteni/e.

Un studiu realizat in 2014 a aratat ca oamenii arata mai bine atunci cand fac parte dintr-un grup.

3. Evita discutiile despre "nimicuri"

In 1997 s-a realizat un studiu pe doua perechi de sex opus carora li s-au dat subiecte de conversatie diferite. Cei care au discutat "nimicuri" nu au avut parte de aceeasi conexiune ca cei care au abordat subiecte de conversatie mai profunde. Aceste subiecte mai "delicate" a creat o anumita legatura intre ei, in final indragostindu-se unul de celalalt.

4. Fii lider

Oamenii sunt dependenti de putere. Un studiu realizat in 2014 a demonstrat ca membrii unui grup il considera pe liderul lor mai atragator decat il considera alte persoane care nu fac parte din grupul respectiv. Directorul unei companii li se va parea angajatilor mai atragator decat celor care nu lucreaza in acea firma.

5. Zambeste mai des

Cu cat este zam,betul mai sincer si mai larg, cu atat persoana respectiva este mai atragatoare.

6. Fii draguta

Un studiu realizat in 2014 in China a dezvaluit ca atunci cand cineva aude despre o persoana ca este draguta si de treaba, o gasesc instant mai atragatoare.

Sursa: independent.co.uk

related posts

Modifică setările cookies