6 trasaturi pe care iubitul tau trebuie sa le aiba, inainte sa faci un copil cu el


Inainte de a face marele pas de a fi parinti, trebuie sa iti dai seama daca partenerul tau ar fi un tata bun. Iata cateva indicii ca el este potrivit pentru a fi tatal copiilor tai.


1. Zambeste intotdeauna la copii

Este important sa ii placa copiii si sa se poarte frumos cu ei. Daca in loc sa isi dea ochii peste cap zambeste atunci apart niste copilasi galagiosi in jurul vostru, inseamna ca ar putea fi barbatul de care ai nevoie. 

2. Ii place sa practice diverse sporturi

Un tata ideal merge cu copiii pe terenul de fotbal, ii invata sa mearga pe bicicleta sau sa inoate. Daca partenerul tau prefera sa se uite la meciuri la tv si sa bea bere in loc sa faca (orice fel) de miscare, s-ar putea sa faca la fel si cand apar copiii in viata voastra. Un barbat activ este ceea ce cauti daca vrei un tata pentru copiii tai.

3. Ii place sa citeasca

In ziua de azi, din ce in ce mai multi oameni prefera "compania" telefonului, a tabletei sau a laptopului in locul unei carti. Daca iubitul tau petrece ore in sir in fata acestor gadgeturi si nu citeste niciodata, s-ar putea sa nu ii faca placere sa le citeasca nici micutilor tai povesti de noapte buna.

4. E genul descurcaret, care rezolva usor problemele

Tatii buni rezolva problemele fara sa se enerveze si stiu cum sa isi pastreze calmul. Un tata nervos, irascibil, nu este ceea ce cauti.

5. Ii plac jocurile si provocarile

Un barbat cu o minte brici este la fel de important ca un barbat puternic din punct de vedere fizic. Daca ii place sa rezolve puzzle-uri si jocuri psihologice, o sa ii faca placere sa o faca si cu copilul vostru.

6. Stie sa repare lucrurile stricate

De la un bec ars pana la o pana la masina, e important ca partenerul tau sa fie descurcaret si sa stie cum sa repare lucruri prin casa si nu numai.

related posts