7 calitati pe care trebuie sa le aiba barbatul potrivit pentru tine


Nu esti sigura ca persoana cu care ai acum o relatie este cel ales? Pe langa criteriile personale pe care ti le-ai stabilit in ceea ce priveste barbatii cu care iti doresti o relatie, iti prezentam si 7 calitati universale de care trebuie sa tii cont inainte de a te cupla cu cineva.


1. Este dragut cu toata lumea. Nu doar cu tine in cea mai buna zi sau cu tine in cea mai rea zi. Aceeasi stare trebuie sa fie valabila si cu chelnerul care v-a adus mancarea gresit, cu colegii de la job sau cu membrii familiei. Cineva care este cu adevarat intelegator va raspandi o stare de bine oriunde se duce.

2. Este fericit cu adevarat. O persoana fericita nu este doar o persoana sanatoasa, ci si optimista si implinita. Cine nu ar aprecia viata alaturi de un astfel de om?

3. Te iubeste. Cu adevarat! Nu doar pentru felul in care te uiti la el sau faci anumite lucruri, ci si pentru faptul ca este mai scunda ca el, pentru aspectele unice pe care le ai, chiar si pentru cele 30 de minute pe care le intarzii cand iesiti la o intalnire. 

4. Are grija de tine in timpul clipelor romantice. Un domn se asigura intotdeauna ca femeia este cea care termina prima.

5. Te face sa zambesti. Cand esti cu el, dar si cand te gandesti la el.

6. Poti fi tu insati in jurul lui. Indiferent cat de bine iti este alaturi de un barbat, relatia nu va functiona daca nu poti lasa garda jos cand esti in preajma lui.

7. Te pune pe primul loc. Cand se ajunge intr-o asemenea situatie, tu trebuie sa fii cea mai importanta persoana din viata lui si sa nu exista dubii in acest sens. 

related posts

Modifică setările cookies