7 semne alarmante care iti spun ca nu mai vrea sa fie cu tine. Cum sa iti dai seama ca e nemultumit de relatia voastra


Cum sa iti dai seama ca sentimentele lui fata de tine nu mai sunt aceleasi ca la inceput:


1. Vrea sa petreaca cat mai mult timp pe cont propriu

In general, cuplurile care se iubesc prefera sa petreaca timpul impreuna. Daca dintr-odata, fara motiv, isi doreste sa aiba mai mult timp liber care nu te include si pe tine, inseamna ca nu ii mai place compania ta chiar atat de mult.

2. Incepe sa te compare cu alte fete

Un barbat nu ar trebui sa zica lucruri care sa o faca pe iubita lui sa se simta prost. Daca incepe sa te compare cu  alte femei din punct de vedere fizic, comportamental etc, inseamna ca ascunde o frustrare. "De ce nu te imbraci si tu mai feminin, ca Elena, de exemplu?", "De ce nu esti si tu mai vesela, cum este Alina?", "Esti asa geloasa. De ce nu poti fi si tu mai relaxata, ca Andreea"?, sunt doar cateva exemple. In cazul in care continua cu astfel de comparatii, intreaba-l cum s-ar simti el daca ai face si tu acelasi lucru.

3. Nu iti mai raspunde la mesaje sau raspunde foarte tarziu

Acesta este unul dintre cele mai evidente semne ca nu ii mai pasa chiar atat de tare de tine. Stie ca astepi un raspuns de la el si cu toate astea intarzie sa il trimita sau nu il mai trimite deloc. Asta spune multe despre el si despre sentimentele lui fata de tine.

4. Incepe sa petreaca din ce in ce mai mult timp cu amicii lui

Daca pana de curand, weekendurile si serile din cursul saptamanii erau rezervate iesirilor romantice in doi sau cel putin participai si tu la intalnirile de grup, in ultima perioada iese din ce in ce mai des cu amicii lui, fara sa te mai cheme si pe tine. Incepe sa te evite, pentru ca nu mai are aceleasi sentimente pentru tine ca la inceput.

5. Devine din ce in ce mai egoist

Sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le urmaresti: daca devine mai egoist in pat, daca nu iti mai cere parerea in legatura cu anumite lucruri si daca pune mai mare pret pe tabieturile sale. 

6. Nu iti mai spune "Te iubesc"

Incearca sa iti aduci aminte cand ti-a spus ultima oara "Te iubesc". Daca nu-ti mai aduci aminte, atunci ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare.

7. Nu te consoleaza atunci cand esti trista sau suparata

Un barbat care te iubeste va suferi si el atunci cand suferi tu si va incerca sa te scoata din aceasta stare. Daca el nu isi da interesul, inseamna ca nu ii mai pasa de tine.

related posts

Modifică setările cookies