7 semne ca sunteti facuti unul pentru celalalt


Vrei sa stii daca iubitul tau este si sufletul tau pereche? Daca peste 5, 10, 15 ani veti forma un cuplu la fel de reusit ca si pana acum? Uite semnele care iti garanteaza ca el este alesul!


1. Ii spui cele mai ascunse secrete ale tale
Faptul ca iti doresti sa impartasesti cu el cele mai profunde aspecte ale vietii tale denota incredere deplina. Iar aceasta este una din cheile care iti garanteaza o relatie de durata reusita.

2. Il lasi sa te vada in momentele de slabiciune
Este usor sa fii cu cineva in momentele in care viata ta este roz. Insa atunci cand ai probleme, simti nevoia sa dai la o parte toata lume si sa fii singura. Ei bine, daca in loc sa te izolezi, ii permiti sa iti fie alaturi si sa te ajute, inseamna ca il vrei. Si nu doar pe termen scurt.

3. Il respecti
Daca nu incerci sa-l schimbi complet, sa ii schimbi gesturile sau comportamentul si il placi asa cum e, este hotarat: va potriviti perfect asa ca veti rezista impreuna mult timp.

4. Depuneti eforturi ca sa impacati diferentele
Daca aveti diferente de gandire majore -referitoare la religie, copii, serviciu sau familie- si lucrati la ele, inseamna ca sunteti facuti unul pentru celalalt si sunteti dispusi sa treceti peste toate ca sa fiti impreuna.

5. Radeti mult impreuna
Rasul este una din cele mai simple placeri pe care o poti avea cu iubitul tau. Daca va amuzati unul langa celalalt, inseamna ca sunteti pe aceeasi lungime de unda si clar – va potriviti de minune!

6. Simti ca te face sa fii mai buna
Daca te face sa te simti amuzanta, desteapta, atractiva si sexy, buna si optimista, iubitul tau este cu siguranta the one.

7. Nu te face sa te simti geloasa
Daca esti ok cu ideea ca iese in oras cu prietenii lui, chiar daca sunt si fete in gasca, inseamna ca aveti incredere deplina unul in celalalt. Iar faptul ca reusiti sa va acordati libertate nu este nimic altceva decat o garantie ca relatia voastra va fi de succes.

related posts

Modifică setările cookies