7 tipuri de femei de care se feresc barbatii. Tu te regasesti in vreuna dintre aceste tipologii?


Iata care sunt femeile cu care barbatii nu vor sa aiba de-a face:


1. Mincinoasa patologica. Totul incepe cu cateva minciuni nevinovate, insa pe parcurs incepe sa minta despre orice. Increderea reciproca este esentiala intr-o relatie, asa ca niciun barbat nu isi doreste o partenera in care nu poate avea incredere.

2. Infidela

Unele dintre "mincinoasele" pe care le-am mentionat mai sus duc lucrurile mai departe. O greseala stupida poate fi iertata, insa cand aceasta se repeta la nesfarsit cu siguranta femeia respectiva nu are potential de viitoare sotie. 

3. Materialista

Orice barbat isi rasfata iubita din cand in cand cu cadouri frumoase si iesiri la restaurante fancy. Insa atunci cand doamna respectiva da senzatia ca pune mai mare pret pe bunurile materiale decat pe emotii, barbatul isi poate cauta pe cineva care sa puna iubirea pe primul loc.

4. Narcisista

Totul se invarte in jurul ei. Ea este centrul universului. Totul se raporteaza la ea. E genul de persoana care nu pune pret pe ceea ce crede partenerul ei, nu vrea sa ii cunoasca pretenii si nu vrea sa experimenteze nimic nou.

5. Petrecareata

E ok sa ai o iubita petrecareata la 20 de ani, insa cand un barbat vrea o relatie serioasa, nu isi doreste sa isi culeaga partenera de prin cluburi la 5 dimineata. Petrecareata este amuzanta, insa nu e genul de persoana pe care un barbat sa o prezinte parintilor. 

6. "Politista"

Nu e vorba despre o adevarata politista, ci despre acea femeie care isi chestioneaza partenerul in legatura cu orice aspect al existentei sale. Ea vrea sa stie unde se afla partenerul in orice moment al zilei, cu cine este si ce face.

7. Instabila

Niciun barbat nu isi doreste o partenera instabila emotional. Nu stie la ce sa se astepte din partea ei, mai ales in conditiile in care probabil are nevoie de ajutor specializat.

FULLSCREEN
7 tipuri de femei de care se feresc barbatii. Tu intrii in vreuna dintre aceste tipologii?
  • /

related posts

Modifică setările cookies