7 trasaturi care ii pot intimida pe barbati. Calitatile femeilor care ii tin pe domni la distanta


Exista cateva trasaturi pe care majoritatea femeilor le au si care ii pot intimida pe barbati. Totusi, acestea nu reprezinta niste defecte, ci din contra,  sunt calitati care ii fac pe barbati sa ne iubeasca mai mult decat o fac. 


Desigur, atunci cand ne iubesc, le este mult mai greu sa isi gaseasca curajul de a vorbi cu noi, de teama sa nu se faca de ras. Asa ca, daca persoana pe care o placi nu se apropie de tine, desi da semne ca te place, probabil se simte intimidata de urmatoarele calitati:

1. Femeia independenta 

Exista barbati care nu stiu cum sa se comporte atunci cand vine vorba de  o femeie independenta.  Ei sunt obisnuiti sa desfaca borcane, sa schimbe cauciucuri sau sa plateasca facturile in locul fostelor iubite, asa ca, atunci cand se afla in situatia de a se intalni cu o femeie independenta, realizeaza ca tot ce au trait pana in acel moment  a fost o minciuna.  Se simt intimidati de femeia independenta pentru ca aceasta nu are nevoie de ei, ci doar ii tine aproape.

2. Femeia inteligenta 

Daca esti o persoana foarte inteligenta, barbatul de langa tine va avea probleme in a gasi subiecte de discutie pe care sa le dezbateti impreuna. El nu va aborda un subiect despre care nu stie foarte multe, de tema sa nu il consideri prost.  Desigur,  nu va dori nici sa aduca in discutie subiecte neinteresante, considerand ca acestea vor fi mult prea plictisitoare pentru tine. Din acest motiv se poate inchide in el si va evita sa iti vorbeasca deschis. 

3. Femeia increzatoare

Femeile increzatoare sunt femei sexy, iar femeile sexy sunt greu de abordat. El nu se va putea intalni cu tine fara sa aiba fluturasi in stomac. Acesta este principalul motiv pentru care va pastra distanta o perioada, chiar daca te place. Va incerca sa isi imbunatateasca increderea in sine si abia apoi va incerca sa flirteze cu tine. 

4. Femeia sociabila

Daca esti una dintre acele persoane care au o sumedenie de prieteni, barbatii se  pot simti intimidati de tine. La urma urmei, acest lucru inseamna ca exista o multime de persoane fericite sa te aiba in viata lor. Avand atatea persoane in jurul tau, de ce ai vrea sa iti petreci timpul alaturi de el? Aceasta este principala lui grija si principalul motiv pentru care evita sa se apropie de tine.

5. Femeia directa

Barbatii isi doresc ca iubitele lor sa fie sincere. Atunci cand dau peste o femeie directa, nu stiu cum sa se comporte cu ea. La urma urmei, nu sunt obisnuiti sa le vorbeasca femeilor si sa primeasca raspunsuri sincere din partea lor. De aceea, barbatii pot fi intimidati de femeile carora nu le este teama sa spuna ceea ce gandesc. 

6. Femeia unica

Unii barbati sunt de parere ca toate femeile sunt la fel.  Desigur, toti avem placeri si hobby-uri diferite. Cand dau peste o femeie unica, pe care nu au mai intalnit-o pana acum, barbatii se simt intimidati pentru ca nu stiu cum sa ii atraga atentia.

7. Femeia atractiva

Nu-i asa ca era  enervant sa te tot plimbi dupa  cel mai tare baiat din scoala? Ei bine, si barbatii simt acelasi lucru.  Atunci cand o femeie este foarte atractiva, barbatilor le va lua mult mai mult timp sa inceapa o conversatie cu ea.  Aceasta femeie ii intimideaza, asa ca nu vor dori sa faca sau sa spuna lucruri gresite.

 

Aceste lucruri nu sunt negative. Ele nu reprezinta acel tip de lucruri pe care trebuie sa le schimbi la tine, din contra sunt lucruri de care ar trebui sa fii mandra.  Tu ai o astfel de trasatura care sa ii intimideze pe barbati? 

related posts

Modifică setările cookies