8 semne ca iubitul tau NU e genul care insala. Cum sa iti dai seama daca ai un iubit fidel


De obicei, femeile cauta semne ca iubitul le insala, insa exista si semne care iti sugereaza ca iti este fidel. Iata cateva dintre ele :)


Vom incepe cu cele dovedite stiintific. Deci daca studiile o arata, trebuie sa fie adevarat :) 

1. Prietenii lui sunt implicati in relatii serioase

Ca sa iti faci o idee despre el, uita-te la anturajul lui :) Daca amicii lui sunt tipi seriosi, respectuosi, implicati in relatii serioase, probabil ca nu ai de ce sa iti faci griji. Stii vorba aia: cine se aseamana, se aduna. 

2. Este extrovertit

Studiile au aratat ca persoanele introvertite sunt mai infidele. Se pare ca acestea cad mai usor prada tentatiilor, lucrurilor noi. Extrovertitii au sanse mai mici sa insele pentru ca sunt persoane sociabile, care nu se lasa atat de usor manipulate. Nu sunt atat de influentabili ca introvertitii.

3. Provine dintr-o familie numeroasa

O spun sondajele. Barbatii care ai mai multi frati/surori insala mai putin decat cei singuri la parinti. Nu intelegem legatura, dar daca asa spun sondajele :)

4. E un pic...impotent

Studiile au aratat ca barbatii care nu sunt atat de siguri pe performantele lor sexuale se gandesc de doua ori inainte sa insele.

Si acum sa trecem la celelalte semne care nu au fost dovedite "stiintific", dar care ne demonstreaza ca partenerul nu cauta satisfactie in alta parte:

5. Este inca "intresat" de tine

Intre voi nu s-a pierdut acea "conexiune" speciala: inca vorbiti deschis unul cu celalalt, va faceti planuri de viitor, va alintati si va declarati dragostea.

6. Faceti sex des

Lipsa satisfactiei sexuale acasa ii face pe multi barbati sa o caute in alta parte. Daca exista inca actiune in dormitor, sunt sanse mici sa te insele.

7. Aveti certuri mici

Asta inseamna ca ii pasa. Un barbat care insala are o atitudine pasiva.

8. Este stabil din punct de vedere emotional

Adica nu are iesiri necontrolate si nu se enerveaza aparent fara motiv. Nu face acuzatii nefondate. Pentru multi barbati, o relatie extraconjugala vine la pachet cu mult stres si nervi.

related posts

Modifică setările cookies