9 lucruri pe care nu ar trebui sa le faci pana nu ESTI SIGURA ca formati un CUPLU OFICIAL


Sunt anumite lucruri pe care nu se cade sa le faci la inceputul unei relatii, cand nu esti sigura incotro va indreptati. Daca va intalniti de putina vreme si nu esti sigura daca el se mai vede sau nu cu alte femei, atunci nu are rost sa faci urmatoarele lucruri:


1. Sa dai add prietenilor lui pe Facebook. Ar lua-o ca si cum ai forta nota. Plus, e inutil sa fii “prietena” cu niste oameni pe care probabil nu-i vei mai vedea niciodata in cazul in care lucrurile nu merg intre voi doi.

2. Sa ramai singura la el acasa, daca el a plecat la serviciu.
E absurd sa ii invadezi spatiul privat daca nu este ceva serios intre voi.

3. Sa ii ceri sa iti cumpere de la farmacie produse legate de sanatatea ta sau igiena ta intima. Daca sunteti de 3 saptamani impreuna, nu-i cere sa iti cumpere tampoane, pastile impotriva balonarii sau pilule contraceptive.

4. Sa te duci sa il vizitezi la serviciu. Ai putea fi pusa in situatia penibila in care el te prezinta colegilor, fastacindu-se, drept „o cunostinta” sau „o amica”.

5. Sa pierdeti noptile uitandu-va la televizor sau stand la calculator. Daca la inceput nu exista pasiune si nu aveti alte idei mai bune de a petrece timpul, atunci e grav! Inceputurile sunt cele mai frumoase – e nevoie de mai multa pasiune!

6. Sa lasi usa deschisa cand mergi la toaleta
. S-ar putea sa-l oripilezi!

7. Sa il prezinti parintilor.
Nu te pripi. Nu-l duce acasa la ai tai pana cand nu stii ca e ceva serios. Stii cum sunt parintii...

8. Sa va faceti planuri mai departe de o saptamana sau doua in avans. Nu are rost sa iti planifici concediul de iarna cu el, peste 3 luni, daca nu esti sigura ca o sa fiti impreuna.

9. Sa ii speli lucrurile. Nu cred ca e cazul sa ii speli lenjeria intima inainte sa stii daca e ceva serios intre voi sau nu. Astea-s lucruri pe care le face o sotie.
 

related posts

Modifică setările cookies