9 semne ca te insala, pe care majoritatea femeilor le ignora. Cum sa iti dai seama ca are pe altcineva


Cum sa iti dai seama ca nu esti singura femeie din viata lui:


1. Dintr-odata, programul lui de munca se prelungeste. Ba chiar trebuie sa plece in deplasari, unde ramane peste noapte. Trebuie sa iti faci griji in momentul in care cheltuielile lui personale cresc.

2. Este distrat si nu se implica prea tare acasa. Chiar daca este prezent fizic, pare mereu cu gandul in alta parte.

3. Se preocupa mult mai tare de felul in care arata. Asta inseamna ca se imbraca mai bine, foloseste parfum/aftershave, isi face abonament la sala etc. Isi face dus in fiecare seara inainte de culcare (nu ca asta ar fi in sine in lucru neaparat neobisnuit), pentru a elimina "urmele" celeilalte femei (miros, urme de fond de ten sau ruj). 

4. Devine extrem de entuziasmat in legatura cu o noua colega de la munca. Vorbeste mult despre ea si este mult prea dispus/disponibil sa o ajute. 

5. Nu te mai observa. Poti sa iti pui si o poseta in cap, ca nu va baga de seama. Asta inseamna ca nu il mai interesezi. 

6. Intuitia iti spune ca are pe altcineva. Poate ca nu este cel mai logic argument, insa nu poti ignora acest feeling. Ceva te face sa il suspectezi.

7. Te acuza ca esti geloasa/nebuna. Atacul este principala forma de aparare a unui barbat care insala. Este tactica clasica de a te face sa ai dubii in legatura cu parerile tale. Daca nu esti o fire geloasa de la natura, trebuie sa ai incredere in intuitia ta.

8. Dintr-o data este mult prea dragut? Te lasa sa te uiti la programele tale preferate de la tv, iti face cadouri nejustificate si te duce la restaurantul preferat? Este posibil sa se simta vinovat. 

9. Este irascibil si chiar te acuza pe tine de infidelitate. Atunci cand atractia dintre doua persoane care sunt intr-o relatie dispare, este usor sa devii irascibil. 

related posts

Modifică setările cookies