‘Am 21 de ani și nu am fost sărutată”. O dramă sau un lucru banal?


Lauren, o tânără de 21 de ani din Michigan, și-a povestit “drama” de a nu fi fost sărutată până la 21 de ani,  în publicația britanica The Guardian, într-un articol pe tema “nu am făcut asta niciodată”.

Tag-uri: #sarut #21 de ani

The Guardian a strâns mărturiile unor persoane de vârste diferite și din țări diferite, care nu au făcut anumite lucruri în viață, lucru cu care nu sunt tocmai împacați. Astfel, o femeie în vârstă de 29 de ani marturiseste că nu a citit nicio carte ca adult, un bărbat de 33 de ani spune că nu a fost niciodată în străinătate, un tânăr de 20 de ani zice că n-a mers niciodată la cinema, o fată de 17 ani n-a văzut marea, iar un bunic de 72 de ani n-a mers niciodată pe bicicletă.

Însă povestea lui Lauren, de 21 de ani, i-a intrigat pe unii cititori. Aceasta a mărturisit că nu a fost sărutată niciodată.

“Sunt o persoană extrem de introvertită și timidă. Nu îmi place să fiu îmbrățișată sau atinsă. Cred că are legătură cu părinții mei – nu sunt genul care să se atingă și nici nu i-am văzut vreodată manifestandu-și fizic afecțiunea. Mama nu mi-a spus că mă iubește decât când am intrat la Facultate. Eram atât de șocată, încât am uitat să îi zic că și eu o iubesc.

În liceu umblam cu niște fete religioase, care se mândreau cu faptul că nu aveau iubiți. Nu beam alcool și nici nu mergeam la petreceri și nicio prietena din cercul meu nu avea iubit. De când sunt la facultate, am ieșit cu băieți, însă am evitat sărutul. Acum un an am fost la un tip acasă, ne-am uitat la un film, iar când și-a pus mâna pe umărul meu m-am ridicat instant și am zis că trebuie să plec acasă. M-am panicat atât de tare încât de atunci n-am mai ieșit la nicio întâlnire.

Nu știu de ce mă sperie atât de tare. Cred că anxietatea e de vină. Aș vrea să fac treaba asta odată și să scap de o grijă, însă nu poate fi un tip oarecare. Aș vrea să găsesc tipul potrivit, dar cred că trăiesc prea mult cu imaginea cuplurilor perfecte din filme. 

Prietenele mele știu că nu am fost satutata și cred că e ok. Nu vreau să pun prea multa presiune pe mine, cred că până la urmă se vă întâmpla și lucrul ăsta”.

 

related posts

Modifică setările cookies