Andreea Balan: Secretul unei relatii fericite este sa nu iti sufoci partenerul


Sunt impreuna de mai bine de sase ani, insa au reusit sa-si tina relatia departe de ochii presei. Andreea Balan si Keo se feresc sa faca declaratii despre viata lor de cuplu, care merge si acum la fel de bine ca la inceputul relatiei. Se pare ca Andreea a gasit secretul relatiei perfecte, asa ca am rugat-o sa il impartaseasca si cu cititoarele Perfecte.ro.


“Secretul unei relatii perfecte consta in mai multe secrete :) In primul rand, nu trebuie sa il suporti pe celalalt. Asta e regula de baza. Si nu trebuie sa fii gelos. Mie mi se pare o aberatie sa spui ca gelozia iti arata ca iubesti sau ca esti iubit. Nu e deloc adevarat. Gelozia este o prostie, nu trebuie sa arati ca esti gelos. Trebuie sa ii lasi libertate celuilalt, pentru ca daca te iubeste va veni la tine si va sta cu tine,” a povestit Andreea la Videochat-ul Perfecte.ro.

“In al doilea rand, este bine ca partenerii sa aiba programe diferite, sa se vada mai rar, sa plece separat in vacante, pentru ca altfel apare monotonia,”
a  completat ea.

Cat despre calitatile pe care trebuie sa le aiba un barbat, Andreea se rezuma la putine, dar importante. “Eu sunt o persoana destul de dificila si am nevoie langa mine de un barbat care sa ma inteleaga foarte mult si sa ma echilibreze. Eu am niste prioritati in viata pe care poate unii barbati nu le inteleg si atunci am nevoie langa mine de un barbat matur, capabil sa ma sustina in deciziile pe care eu le iau. Keo este exact asa!” a incheiat Andreea Balan.

related posts