Astrologul care a prezis incendiul de la Notre Dame dezvăluie ce le așteaptă pe vedete în 2020


Nicolas Aujula pretinde că citește în stele și are abilități de medium. El a prezis incendiul de la Notre Dame, o serie de cutremure în China și Cuba, un protest uriaș al șoferilor de taxi din Londra și un scandal în care a fost implicat un star pe nume Justin (Timberlake – n. red.).


Nicolas Aujula (34 de ani), care e cunoscut sub numele de „Astrologul Hollywood-ului”, a făcut câteva predicții la începutul anului 2019 care s-au adeverit. Cel mai mare impact l-a avut distrugerea Catedralei Notre Dame din Paris, mistuită de foc în 2019.

La începutul acestui an, Nicolas Aujula a făcut alte predicții care vizează o serie de persoane foarte influente.  

Bărbatul, care locuiește în sudul Londrei, nu în America, susține că 2020 va fi anul în care Donald Trump va pierde puterea, pe fondul scandalului Joe Biden – Ucraina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Therapist Astrologer Stylist (@nicolasaujula) on

 

Despre Paris Hilton a avut o viziune potrivit căreia vedeta a rămâne însărcinată, veste care o va face foarte fericită.

Totodată, astrologul a prevăzut un scandal care o va avea în centrul atenției pe Lindsay Lohan și faptul că Jennifer Aniston va începe o nouă relație amoroasă.

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Jennifer Aniston

Vestea proastă este că Nicolas Aujula a început să simtă prezența lui Amy Winehouse (decedată în iulie 2011). „Mă întreb dacă nu cumva asta înseamnă că va fi o altă moarte a unei cântărețe celebre, poate ceva legat de alcool și dependență”, a spus acesta conform mirror.co.uk.

Nicolas Aujula crede că are un dar mistic

Bărbatul spune că are astfel de viziuni încă din copilărie și crede că, anterior, a mai trăit două vieți: una de regină egipteană, alta ca leu în savană.

Nicolas Aujula a dezvăluit că unele dintre aceste viziuni îi vin în somn, altele i se întâmplă atunci când merge pe stradă.

Tot ce i se întâmplă acum pune pe seama unui dar mistic, pe care nu știe cum l-a dobândit. Când era copil a putut să simtă prezența tatălui său decedat, iar la 17 ani a devenit conștient de puterea pe care o are, în timp ce se afla într-o stare de meditație.

„Am avut această experiență, aproape de detașare față de corp, și am fost capabil să-mi văd câteva dintre viețile mele anterioare”, a spus Nicolas Aujula, conform sursei citate.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

  • Astrologul care a prezis incendiul de la Notre Dame dezvăluie ce le așteaptă pe vedete în 2020

related posts

Modifică setările cookies