Avantajele pe care le au fetele singure. De ce sa nu-ti para rau ca nu ai inca un iubit


Uneori, sa fii single poate fi putin descurajant. Daca te afli in aceasta situatie insa, trebuie sa privesti si partea buna a lucrurilor. Iata cateva avantaje pe care le au toate fetele singure:


1. Inca mai ai timp sa-ti gasesti sufletul pereche

Chiar daca momentan nu ai pe nimeni in viata ta, va veni momentul in care iti vei cunoaste jumatatea. Ea e inca undeva, acolo, si ar trebui sa ti se para fascinanta aventura de a o gasi.

2. Nu esti dependenta de nimeni

Cand esti intr-o relatie, depinzi intr-un fel si de partener: de programul lui, de preferintele si afectiunea lui, dar si de interactiunea dintre voi. Fiind pe cont propriu, esti 100% stapana pe viata ta. Poti sa faci ce vrei, cand vrei, cu cine, unde si de cate ori vrei! Cati se pot lauda cu aceasta libertate deplina?

3. Ai ocazia perfecta sa te cunosti pe tine insati

Fiind single, persoana in care poti sa investesti cel mai mult esti tu insati: ai timp din plin sa te analizezi, sa te intelegi si sa inveti sa te iubesti. Se spune ca acesta este pasul cel mai important inainte de a-ti gasi un partener: sa te valorifici si pretuiesti, pentru ca si el sa o faca.

4. Te poti pregati mental pentru a fi intr-o relatie

E benefic pentru orice femeie sa-si dea putin timp inainte de a schimba iubitii. Cand esti singura, te poti pregati psihic si emotional pentru o noua relatie, iar acest "antrenament" te va ajuta sa fii o iubita perfecta si sa-ti gasesti fericirea alaturi de altcineva.

5. Fosta relatie nu te va "bantui"

Cand esti singura de ceva timp, iti oferi spatiul de care ai nevoie pentru a te detasa complet de trecut. Fosta iubire nu te ma bantuie si poti oricand sa iti gasesti una noua, mai buna si care sa te implineasca.

related posts

Modifică setările cookies