Baba Vanga, predicții pentru 2021. Găsirea unui tratament pentru cancer și avertisment de tsunami


Baba Vanga este considerată cea mai puternică femeie medium de la Nostradamus. Iată unele dintre predicțiile acesteia pentru anul 2021.


Înainte de moartea ei, în 1996, prezicătoarea originară din Bulgaria ar fi prezis, conform adepților ei, o mulțime de evenimente importante, cu impact mondial, precum atacurile de pe 11 septembrie 2001, din New York. 

Baba Vanga, pe numele real  Vangeliya Pandeva Gushterova, s-a născut în Macedonia, în 1911, deși și-a petrecut majoritatea vieții în Bulgaria. De-a lungul vieții, a câștigat notorietate datorită abilităților ei de a prezice viitorul și de a contacta morții. 

Conform poveștilor despre copilăria ei, aceasta a renunțat la vedere în schimbul abilității de a vedea în viitor, după ce a fost confruntată de un înger. 

În cartea ”The Weiser Field Guide to the Paranormal”, autoarea Judith Joyce menționează că oamenii obișnuiau să apeleze la Vanga pentru a afla ce-i așteaptă în viitor.

”Baba Vanga nu a scris niciodată cărți, dar o mulțime de cărți au fost scrise despre ea, despre abilitățile și profețiile ei.

Aceasta spunea că primește informații de la ființe invizibile și, dacă cineva stătea lângă ea, putea să-i vadă viața de parcă era un film, de la început la sfârșit”.

”Baba Vanga obișnuia să le ceară vizitatorilor un cub de zahăr, pe care-l folosea ca pe un cristal pentru a-și concentra energia și a primii informațiile cerute”. 

Mai jos, regăsiți predicțiile mediumului pentru 2021, inclusiv despre un cataclism natural și mult așteptatul leac pentru cancer. 

Tsunami sau un cataclism natural?

Una dintre predicțiile îngrijorătoare făcute de Baba Vanga este că un tsunami cataclismic va lovi Asia. Aceasta ar fi avertizat lumea și de tsunami-ul din 2004, care a ucis mai bine de 220.000 de oameni în sud-estul Asiei.

Se va sfârși lumea în 2021?

Baba Vanga a prezis că, în viitor, lumea va fi acaparată de ”trei giganți” și un ”puternic dragon”. Deși o profeție foarte vagă, mulți cred că prezicătoarea nevăzătoare știa că lumea așa cum o știam se va sfârși.

”Vom fi martorii unor evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”. Urmăritorii acesteia se vor bucura să afle că sfârșitul nu va veni mai devreme de anul 5079.

Descoperirea unui leac pentru cancer

Într-o notă mai pozitivă, Baba Vanga ”a văzut” găsirea unui leac pentru cancer. ”La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua când cancerul va fi înlănțuit cu lanțuri de fier”.

Cu toate acestea, sunt mulți sceptici care spun că prezicerile femeii nu au nicio bază care să le susțină. Site-ul Skeptics.com, de pildă, menționează: ”Vanga era analfabeltă sau semianalfabetă și, aparent, nu a scris nicio carte. Existau oameni finanțați de guvernul bulgar pentru a pune pe hârtie ceea ce spunea acesta.

Așa-zisele predicții făcute de Baba Vanga par toate viziune apocaliptice ale viitorului lumii, al Europei și chiar a planetei Marte - unde va izbucni, în 3005, un război care va schimba traiectoria planetei. 

Într-o notă mai optimistă, aceasta a prezis că în 2028, vom zbura pe Venus pentru a găsi noi surse de energie - cred că nu a văzut atmosfera toxică și corozivă de pe planetă - și că până în 2130 civilizațiile vor trăi sub apă cu ajutorul extratereștrilor”.

Foto; Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies