Barbatii chiar prefera blondele. Vezi cat de mult conteaza culoarea parului


In ecuatia barbati-femei-club, se pare ca doar blondele au de castigat. Pentru ca sunt pe primul loc cand vine vorba de optiunile barbatilor.  Sunt mai sexy sau poate ca par a fi prade mai usoare, cert e ca atrag atentia mai mult decat prietenele lor roscate sau brunete.


Intr-un studiu publicat de "Scandinavian Journal of Psychology", blondele sunt numarul 1 cand vine vorba de preferintele barbatilor. Mai jos, poti vedea cat au fost de abordate femeile, in functie  de culoarea parului.

                     Blonde   Brunete   Roscate

Nightclub 1    26           16           4

Nightclub 2    15           12           8

Nightclub 3    19           14           6

Total                60           42          18

Evident, totul tine de gusturi. Ca sa ne convingem de rezultatele studiului, am chestionat cativa barbati. Ce ne-au raspuns?

George, 25 de ani: "Sincer, eu prefer satenele pistruiate. Pe locul doi sunt blondele platinate si cu fatza angelica, iar pe locul trei brunetele cu ochi albastri/verzi. Blondele platinate atrag cel mai repede atentia ca se vad din departare, insa nu cred ca sunt mai sexy decat brunetele sau roscatele. Eu nu consider ca au ceva in plus."

Mihai, 27 de ani: "Da, inca de mic ador blondele cu ochi albastri. Mi se par mult mai sexy si mai frumoase. E usor sa fii "o frumoasa roscata", dar e mai greu sa fii o frumoasa blonda. Sunt putine femei carora le sta bine blond, iar acelea atrag atentia de la 10 kilometri."

Razvan, 26 de ani: "Nu prefer blondele, nu cred ca culoarea parului are vreo legatura cu cat de sexy e o fata. Da, imi sar mai repede in ochi, dar asta doar din cauza culorii, sunt putin mai evidente. 

 

Cosmin, 26 de ani: "Cred ca e o idee preconceputa... Insa da, blondele atrag mai repede atentia."

related posts

Modifică setările cookies